Blog: NFL Pregame Party – 10. runde

Har brug for træning
Han forklarer samtidig, at der i nogle tilfælde kan være gode grunde til at returnere sparket, når chancen endelig er der. For enheden, der skal bane vej på returneringen, har kort og godt brug for kamptræning, når timingen og samarbejdet skal være skarpt midt i al virvaret af kroppe og hjelme, som tordner sammen.
– Når sparket ikke når i endzonen, har returnerings-enheden måske kun én returnering i tre uger på bagen, og så vil det gøre det spark til en katastrofe, siger Steve Tasker.

Tasker, der selv nedlagde returner efter returner i sin legendariske NFL-karriere, peger på, at de bedste enheder på kickoff-returneringer gennem historien har været dem, der har returneret flest spark. Derfor har enheden behov for at holde formen ved lige, og det kan forklare nogle, men ikke alle returneringer.
– Ellers ville enheden aldrig kunne drage fordel af et spark, der kan returneres, for den har ikke øvet det nok, siger han.

Det virker til, at mange af NFLs kickoff returners er enige i det.

For efter første halvdel af 2013-sæsonen er realiteten, at mange er villige til at satse og jagte det store spil, når de står over for valget om at knæle eller ikke knæle.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *