Blog: NFL er til grin

NFL er til grin efter nattens skandale i Seattle, og nu vil end ikke undertøjsligaen kendes ved NFLs zebrastribede klovne. Læs her Søren Hygum Hansens blog om skampletten.

Vi begynder lige med et “fun fact”, der fortæller ALT:

Efter natten til tirsdagens skandale i NFL – Golden Tates kontroversielle touchdown i Seattles sejr over Green Bay – udsendte The Lingerie Football League en pressemeddelelse.

Heri fastslog chefen for show-ligaen med afklædte, velformede og storbarmede kvinder, der spiller football i undertøj, at nogle af de dommere, der lige nu dømmer i NFL, ikke var gode nok til The Lingerie Football League.

Den tager vi lige én gang til:

Blandt de dommere, som en hel NFL-verden lige nu griner og græder over, er der dommere, der blev smidt ud af undertøjs-ligaen, fordi de simpelthen ikke var kompetente nok.

I den dommergruppe, der altså for tiden skal vurdere, om der skal kaldes en holding mod Joe Thomas, om der skal dømmes pass interference mod Ed Reed eller Charles Woodson, eller om Seahawks scorede touchdown, finder man dommere, der IKKE havde evnerne til at dømme “syv-mod-syv”-kampe med deltagelse af playboy-modellen Nadia Larysa, “Hooters”-servitricen Jackie Danico eller bikinibaben Nika Ghazian, der er mest er kendt for at have haft sex med Cristiano Ronaldo.

Så dårlige var de dommere, som nu er i NFL.

Hvad er værst?
Det er faktisk lidt sjovt. Og ufatteligt betegnende og sigende. Ikke engang undertøjsliga-bossen vil længere kendes ved de dommere, der gør NFL til grin. For NFL er totalt til grin. Dét, der foregår, er håbløst, langt ude, bizart og skandaløst. Intet negativt ord er for stort, når man skal beskrive situationens tilstand.

Og intet var mere skandaløst end natten til tirsdagens afslutning mellem Seattle Seahawks og Green Bay Packers.

Jeg troede faktisk ikke, at det kunne blive meget værre. Denne skandale, som jeg allerede for én uge siden rasede over, kunne ikke blive større. Troede jeg.

Men det blev den natten til tirsdag.

For selvom jeg efterhånden har set et fire-cifret antal NFL-kampe gennem mine 20 år som fan af sporten, har jeg aldrig nogensinde set en afslutning, der var så vanvittigt latterlig, som afslutningen mellem Packers og Seahawks.

Jeg ved næsten ikke, hvad der er værst. At Golden Tate laver den vildeste offensive pass interference, jeg har set længe, uden at dommerne kaster det gule flag. At samme Tate scorer et touchdown på en Packers-interception (!). At Packers-spillerne får lov til at forlade banen, gå i omklædningsrummet – uden at nogen, at de smaskforvirrede dommere griber ind – for at så at blive bedt om at vende tilbage til ekstra pointet.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *