Blog: Superstjernen, bejlerne og det løse…

Darrelle Revis meldes på vej væk. Men hvilket hold er den mest seriøse bejler til superstjernen? Få her et bud blandt 11 mulige hold, se også et godt match mellem fire free agents og fire hold – og læs, hvorfor Saints er i problemer.

Enig eller uenig? Kommentér gerne på Twitter til @shygumhansen

1. Superstjernen og ”bejlerne”
I de seneste, mange uger har historierne om Darrelle Revis og hans mulige exit fra The Big Apple fyldt medierne, og det synes nærmest givet, at New York Jets p.t. prøver at bytte Revis væk.

Men jeg tror, at Jets får svært ved at handle superstjernen.

Godt nok er han NFLs bedste cornerback, godt nok vil Jets ifølge kilder af med ham, og godt nok viser en håndfuld hold angiveligt interesse for Revis. Men det er langt fra ensbetydende med, at Revis også bliver handlet – ét år før hans kontrakt med Jets udløber.

For det første skal en mulig bejler acceptere Jets’ pris for Revis, der ikke vil være lav, når det er én af NFLs bedste forsvarsspillere, det drejer sig om. Som minimum er prisen et andenrundevalg i draften, men mere sandsynligt er det ifølge flere kilder, at Jets ikke vil acceptere mindre end et førsterundevalg og endda mere til.

For det andet kan samme hold om ét år formentligt se frem til at betale Revis boksen, hvis han skal blive hos holdet. En ny kæmpeaftale, der, som Revis ønsker det, gør ham til NFLs bedst betalte forsvarsspiller – eller i hvert fald den bedste betalte cornerback. Revis, der er en free agent i marts 2014, jagter angiveligt en aftale, der sikrer ham i nærheden af 15-16 millioner dollars årligt.

Det er en voldsom pris, som få hold har råd til og vil betale. Og intet hold vil lave en aftale med Jets, inden holdet har nogenlunde vished om, at Revis vil acceptere det holds tilbud – enten i 2014 eller nu i en ny aftale, der bliver indgået i forbindelse med handlen. For de færreste hold ønsker at miste Revis efter bare én sæson hos holdet, hvor draft picks forinden blev byttet væk. Det kan i sig selv hurtigt få en bejler til at trække følehornene til sig – selvom det hold og Jets endda havde aftalt en kompensation.

Og endelig skal bejleren være overbevist om, at Revis stadig er samme elitespiller, som han var, før han rev korsbåndet over først i 2012-sæsonen. En skade, der ikke mindst er et problem for cornerbacks, der skal skifte retning ofte – og hurtigt reagere på andres bevægelser, men som samtidig skal have farten over længere distancer. Hvem ved om Revis stadig kan cutte smidigt og snildt?

Det er mange punkter, der skal sættes flueben ud for, før et hold slår til, og det gør ét af de 31 hold derfor ikke bare. Og de fleste hold, der er sat i forbindelse med Revis, er da efter min mening næppe heller seriøse bejlere.

LÆS OM BEJLERNE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *