Football For Folket!

Blog: Det mest og mindst attraktive job

Der er fortsat fire ledige NFL-jobs. Jacob Nørtov giver her sit bud på, hvilket job der er det mest og mindst attraktive.
Kandidaterne er som altid mange, og de samme navne bliver typisk sat i forbindelse med flere af de ledige jobs. Spørgsmålet er bare, hvilket job der er det mest attraktive, og hvilket der er det mindst attraktive.

Det giver jeg mit bud på herunder, hvor jeg også giver dig navnet på den kandidat, der er lige nu er det varmeste emne til stillingen.

1. Detroit Lions
Jobbet som cheftræner for Lions er min optik det absolut mest attraktive, og ingen af de fem andre nuværende åbninger når det til sokkeholderne. Offensivt er Lions nemlig loadet med quarterback Matthew Stafford, wide receiver Calvin Johnson og running back Reggie Bush, og en offensiv strateg vil kunne få alverden ud af de talenter. Defensivt har Lions opgraderet heftigt de seneste år og har en af ligaens mest dominerende forsvarslinjer anført af defensive tackle Ndamukong Suh. Læg dertil at general manager Martin Mayhew i sin tid som ansvarlig for sammensætningen af truppen har været dygtig til at tilføje unge talenter, og derfor er der grund til at tro, at Detroits trup også i de kommende år vil blive forbedret. Lions har desuden et top 10-valg i den kommende draft, hvor de allerede her vil kunne opgradere truppen.

Bedste bud på ny head coach: Ken Whisenhunt
Fem navne har tidligt været i spil men flere kan allerede stryges fra listen. Lovie Smith og Bill O’Brien synes at være på vej til andre ledige stillinger, mens Stanfords David Shaw har udtalt, at han ikke er på udkig efter nyt job lige nu. De sidste to er San Diego Chargers’ offensive koordinator Ken Whisenhunt og Cincinnati Bengals’ ditto Jay Gruden. Mit bud af de to er Whisenhunt, fordi han har erfaring fra et tidligere head coach-job (Arizona Cardinals) og har været instrumental i forvandlingen af Philip Rivers hos Chargers. Og hvis der er noget, som Lions har brug for, er det en træner, der kan maksimere Staffords talent. Outsider kan være defensive strateger som Todd Bowles, Ray Horton og Mike Zimmer.

Skriv et svar