Blog: Den perfekte NFL-udsendelse?

1st quarter

1. Vi er stadig så tidligt i kampen, at vi er ved at sætte scenen. Måske har vi kun set et enkelt drive, der måske endda er endt med et punt. Det ved vi ikke på forhånd, og vi ved ikke, hvornår amerikanerne holder deres første reklamepause. Det afhænger nemlig også af, hvornår alle de tidlige kampe er færdige. Derfor ville det være oplagt at gå mere i dybden med Manning-duellen – måske med en grafik, der sammenligner Elis og Peytons stats i NFL gennem årene. Sådan bliver det: Eli vs. Peyton i første break plus en diskussion om, hvor meget bedre Peyton er end Eli. Banalt? Måske. Men engang imellem giver det god mening at hoppe over, hvor gærdet er lavest, hvis målet også er et højt seertal.

2. Reklamer

3. Forhåbentligt er der et par store spil at tale om. Ellers giver det på det her tidspunkt god mening at kigge på aftenens tidlige kampe – gerne med lidt visuelle højdepunkter og et samlet grafisk overblik over resultaterne. Vi kan ikke forvente, at alle seerne følger med på NFL.com, og de, der gør, kan godt overleve at se resultaterne igen.

LÆS OGSÅ: Blog: Hop i havnen, Arnborg!

4. Reklamer

5. Vi kigger på de to holds divisioner, nu hvor flere af holdene har spillet to kampe. Med udgangspunkt i aftenens resultater kigger vi på perspektiverne for de to hold. Hvordan står Giants eksempelvis i NFC East, hvis de er 0-2 efter to kampe? Eller er det for kedeligt at kigge på divisionerne? Hmm, nu bliver jeg i tvivl. Input modtages gerne.

2nd quarter

1. Ind til nu har vores udsendelse ikke indeholdt ret meget fest og farver, og eftersom klokken nu er over 23, skal der næsten være noget med lidt mere kant og karakter. Men hvad er det? Er det en powerranking? En musikvideo med de bedste spil fra week 1? Noget helt andet? Jeg overlader det trygt til dig at udfylde denne pause. Tør du lave noget, der deler vandene (som vi gjorde med Tommy Time) – eller vælger du den konservative løsning med fare for at blive kaldt kedelig?

2. Reklamer

3. Vi lader den her pause være åben. På det her tidspunkt af kampen er der sket så meget, at vi har rigeligt at tale om. Det kan være en dominerende spiller, en tendens eller noget helt tredje. Er der mod forventning ikke sket noget som helst interessant, kan vi kigge på Manning-brødrene og se, hvem der er sluppet bedst fra kampen ind til nu.

4. Reklamer

5. Vi har ramt two-minute warning og gør status på første halvleg – med højdepunkter fra de første 28 minutter.

Half time

Pausen er den helt store udfordring for den tv-station, der viser klokken 22-kampene. Med en kick off-tid klokken 22:25 vil 1. halvleg typisk være færdig lige omkring midnat, og udsigten til 15 minutter uden football kan på det her tidspunkt få mange til at slukke og gå i seng. Der er jo også noget, der hedder skole eller arbejde mandag morgen.

Der har gennem årene været mange bud på, hvad en pause på dette sene tidspunkt skal indeholde for at holde på seerne. Vi havde nogenlunde held med det med vores 1-on-1-diskussioner, som seerne heldigvis gad engagere sig i.

Igen vil jeg overlade den svære del til dig: Hvad putter vi i pausen? Hvad ville kunne få dig som seer til at glemme alt om nattesøvn og blive hængende lidt længere, selv om kampen måske ikke lige fanger dig?

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *