Blog: De små navne, du bør kende…

 

KR/PR Jacoby Jones, Ravens
Tilbage i 1997 blev Desmond Howard som kick returner hos Green Bay den Super Bowls MVP, og natten til mandag kan Jones gentage Howards bedrift. Jones var i Pro Bowl som kick returner og har i denne sæson returneret to kickoffs og et punt for touchdowns. Som minimum kan han lave det store return – selv hvis han ikke løber hele vejen – der vender kampen til Ravens’ fordel. Jones er én af Ravens X-faktorer og en spiller, som San Francisco 49ers vil have stor respekt for.

ST Tremaine Brock, 49ers
Brock? Hvem? Sådan vil mange nok sige til dette navn på listen, og Tremaine Brock har da også en baggrund, der ikke vækker opsigt. Han kommer fra lille Belhaven University i Jackson, Mississippi – en skole så lille, at der kun er 2600 studerende, og skolen er ikke medlem af NCAA – og han kom undrafted ind i NFL i 2012 og har aldrig startet en kamp i NFL. Men Brock gør sig gældende på special teams, hvor han blandt andet er “gunner” på punts – spilleren, der med høj hastighed sprinter ned af banen for at stoppe modstanderens punt returner. Og Brock har været god i 2012. Han har lavet 13 special teams tacklinger i den regulære sæson og har ofte været første mand på punts, der skulle berøres nær endzonen, så bolden var “død”. Med Jacoby Jones som Ravens’ punt returner får Brock til opgave at stoppe en vigtig X-faktor hos Baltimore, og som Steve Tasker i sin tid viste hos Buffalo – blandt andet i vigtige kampe – kan en special teamer få en afgørende rolle i kampen om udgangspositionen.

TE Delanie Walker, 49ers
Vernon Davis får fokus som tight end hos 49ers, men Walker er også en meget mobil, meget hurtig tight end på 6 fod 0 inches, der vejer 242 pund, og som ifølge nogle, tidligere modstandere formentligt kan løbe 40 yards på 4,5 sekunder. Han får ikke lige så mange chancer som Davis, men 49ers bruger to tight end-formationer så ofte, at Walker faktisk fik 32. flest snaps af alle tight ends i NFL i den regulære sæson. Han greb kun 21 bolde i grundspillet, men skaffede hele 16,4 yards pr. catch og har playmaker-potentiale, hvis ikke Ravens passer på ham.

DE Pernell McPhee, Ravens
McPhee bliver stadig bedre og bedre og har et stærkt antrit. Han er en udmærket pass rusher, selvom han kun lavede halvanden sacks i grundspillet. Han er samtidig god til at få hænderne op i luften og slå kast ned, og selvom han ikke er flashy og en spiller, der træder frem i rampelyset, kan hans præstation og viljestyrke natten til søndag gøre en forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *