Blog: De sidste tanker før Super Bowl

 

Derfor vinder Ravens…
Ravens vinder, fordi det er ”Team of Destiny”. Som Giants beviste det i 2007-sæsonen er det afgørende at være hot og have den vildeste selvtillid, når man står i Super Bowl, og det har Ravens, der har fået indpiskeren Ray Lewis tilbage, som har vundet tre svære udekampe, og som spiller sæsonens bedste football netop nu. Ravens har ”The It”-factor over sig – det ubeskrivelige, der skriger på en sejr i eventyret om en vanvittig sæson. Det skal man ikke underkende.

Selvsikre Ravens vil ikke være bange for 49ers, og jeg tror, at Flacco kan kaste 49ers’ secondary i sænk. Samtidig er forsvaret så erfarent og sammenspillet, at det ikke vil lave de store kommunikationsfejl, der ifølge Ray Lewis koster mod 49ers’ ”Pistol”-formation.

Endelig har Ravens samlet set bedre special-teams. En enhed, der kan afgøre kampen til holdets fordel.

Derfor vinder 49ers…
49ers vinder, fordi holdet ganske enkelt er det bedste hold og fører i stort set samtlige, vigtige statistikker. 49ers er spækket med profiler, har playmakers hele vejen rundt og har ikke mindst NFLs bedste line of scrimmage – i form af en stor, brutal angrebslinje og ligaens bedste ”front seven”. De bøffer er typisk afgørende for udfaldet af en kamp – det kan de også være i Super Bowl.

Derudover har 49ers med Colin Kaepernick og Michael Crabtrees gennembrud nu flere playmakers end ”The Usual Suspects” (Davis, Gore). Kort sagt kan 49ers nu slå modstanderne på flere måder. Kører det ikke for Kaepernicks løb, kan han besejre Ravens via kast, eller også kan Gore tage over. Fungerer det ikke for Crabtree, er Davis et våben. Og endelig kan forsvaret, når det er bedst, alene vinde kampe for 49ers.

Endelig er 49ers ”battle tested”. Holdet har allerede slået hold som Patriots, Packers, Saints og Falcons på udebane – mod så stærke quarterbacks som Tom Brady, Aaron Rodgers, Drew Brees og Matt Ryan. Ravens er blot en ny sten på vej – og 49ers er uhyggeligt mentalt stærke.

Hvem vinder Super Bowl XLVII?
Jeg er en tøsedreng, der ikke kan vælge en vinder i dette års Super Bowl. For det er alt, alt for tæt.

De to hold matcher hinanden fantastisk godt, og begge forsvar er stærke, hårdføre og aggressive, og det lægger op til en fysiskbetonet kamp. Jeg forventer et drama i New Orleans, der bliver afgjort til allersidst i en ikke højtscorende affære.

Rigtig god Super Bowl!!

/Søren Hygum Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *