Blog: Bordbomber og kasseret wienerbrød

Peter Pedersen: Var det din egen idé med det fantastiske bordbombe-setup, som desværre gik lidt galt?

SVAR: For det første har jeg ingen erindring om et bordbombe-setup, der gik galt. Som jeg husker det, forløb vores bordbombe-konkurrence upåklageligt – dog med enkelte ubetydelige skønhedsfejl. Derfor er jeg også stolt over at kunne sige, at ja, det var min idé. At jeg skulle iklædes høreværn var Tommys spontane idé, mens sikkerhedsbrillerne enten var min eller Levysohns. Det har jeg faktisk glemt. Findes klippet egentlig stadig på internettet? Under alle omstændigheder er jeg glad for, at seerne husker dette fine lille indslag, der bortset fra et par ligegyldige detaljer forløb planmæssigt.

Jacob Støving: Ser vi nogensinde et NFL-hold i Europa?

SVAR: Ja, det tror jeg, vi gør. Udviklingen er kun gået én vej siden den første NFL-kamp i London, og set fra NFL’s stol er der logisk set ingen grund til at bremse denne udvikling. Næste år spilles tre kampe på Wembley. Hvad så med året efter? Og året efter igen?

På et tidspunkt – og det kan være om fem eller 30 år – vil det næste logiske skridt være et hold med base i Europa. NFL’s armbevægelser er store i alt, hvad de gør, så tanken om en internationale lige med hold på flere kontinenter er helt sikkert ikke fjern for dem. Sat på spidsen er der jo ikke ret meget mere at komme efter i USA for NFL.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *