Blog: Årets All-Rookie Hold

Steffan Larsen har lavet et komplet hold med de rookies, der har imponeret ham mest.

Den regulære sæson er forbi, og det betyder, at de endelige stats er i hus, og at man kan vurdere spillernes præstationer.

Tallene gælder kun for den regulære sæson.

Er du uenig i et eller flere af valgene? Så smid en kommentar på Twitter til @SteffanLarsen.

Angreb:

Quarterback: Mike Glennon, Tampa Bay Buccaneers, 3. Runde, North Carolina State
Der har ikke været en Andrew Luck eller Cam Newton i dette års draft. Mike Glennon har været den mest stabile af de rookie quarterbacks, der har indtaget banen.
Siden han overtog jobbet som starter fra Josh Freeman i uge fire, har han kastet 2.608 yards, 19 touchdowns og ni interceptions. Det har givet ham en passer rating på 83,9.
Bucs vandt fire kampe med Glennon som styrmand denne sæson.

Running back: Eddie Lacy, Green Bay Packers. 2. Runde, Alabama
Lacy har givet noget, Packers har manglet de sidste mange sæsoner: Et stærkt løbeangreb. Da Aaron Rodgers brækkede kravebenet, blev han tvunget ind i en større rolle i holdets angreb – en opgave, som han formåede at løfte. Lacy startede i 15 kampe i den regulære sæson. Han fik flest yards af alle rookie running backs med sine 1.178 yards samt 11 touchdowns.

Fullback: Kyle Juszczyk, Baltimore Ravens. 4. Runde, Harvard
Juszczyk blev sat i en hård situation, da han blev valgt af Ravens. Lige fra start har han skulle kæmpe om spilletid med Pro Bowler Vonta Leach. Alligevel har han tilkæmpet sig en plads i den endelige trup. Selvom han ikke har været en fast del af Ravens’ angreb, har han spillet solidt på special teams.

Receiver: Keenan Allen, San Diego Chargers. 3. Runde, California
Mange eksperter beskrev under draften Allen som en nummer to receiver. I løbet af sin rookie-sæson har han dog udviklet sig til et af Philip Rivers’ yndlingsmål. Allen spiller langt stærkere, end han ser ud, og hans tal taler for sig selv. Han har grebet 71 bolde for 1.046 yards og otte touchdowns – flest blandt rookies i alle tre kategorier. Samtidig slog han også holdrekorden for flest receiving yards af en rookie.

Receiver: Cordarrelle Patterson, Minnesota Vikings. 1. Runde, Tennessee
Patterson fik ikke meget spilletid på Vikings’ angreb den første halvdel af sæsonen, hvor han primært fungerede som kickoff returner. Derfor er hans receiving stats ikke lige så prangende som Allens.  I anden halvdel af sæsonen er han eksploderet i angrebet og udviklet sig til en af de mest dynamiske spillere i ligaen. Han har grebet 45 bolde for 469 yards og fire touchdowns, og så har han løbet 158 yards til tre touchdowns.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *