Blog: Akers som Scott Norwood?

Holdkammerater skal ikke undgå ham
Og Akers’ onde spiral er da også fortsat, og det er ifølge flere iagttagere gået ud over hans selvtillid. I 17. spillerunde mod Arizona Cardinals missede Akers fra både 44 og 40 yards ude, og på begge spark virkede han ikke som en kicker, der reelt troede, at han kunne ramme plet.
– Selvtillid betyder alting. Hvis du ikke selv tror på, at du vil ramme plet, hvordan kan kroppen så lave sparket?, spørger Husted.

49ers-holdkammeraterne ved, at Akers er i problemer, og amerikanske radioværter har spekuleret i, om medspillerne ikke tør tale med Akers om hans missere og nærmest går en bue udenom ham i omklædningsrummet for at undgå dét dér, ingen vil snakke om. Eller om de taler åbent med ham om krisen og bakker ham op. Husted håber på det sidste:
– Du ønsker, at de skal være positive. Du vil gerne have, at de tror på, at du kan komme ud af krisen. De har rigeligt at bekymre sig om selv, og du ønsker ikke, at de også skal bekymre sig om dig. Hvis nogle er negative, skal du acceptere det, lade det være og arbejde, fortæller Michael Husted til Draftday.dk.

Mike Cofer er enig:
– Det er op til spillerne at spille og præstere – og at stole på og støtte hinanden. Sådan går det ikke altid, men på de gode hold er det ofte sådan, siger den tidligere 49ers-kicker til Draftday.dk.

Han får en flot finale
Og alle tre kickers, som Draftday.dk har interviewet, har godt nyt til Akers.

De tror nemlig alle, at den 38-årige sparker, der har stået i én Super Bowl tidligere (i 2005 med Eagles, red.), vil kunne levere en god præstation i NFL-finalen natten til mandag, selvom de seneste måneder ellers indikerer, at det kan gå helt galt for kriseramte David Akers.
– Jeg tror ikke, at David vil have et problem søndag. Han er en erfaren professionel spiller, der har vist sit værd, og jeg håber, at han rammer plet på alle spark og stopper al snakken om, at han har problemer, siger Cofer.

Michael Husted tror det samme. Akers’ erfaring gør, at han om nogen kan sparke sig ud af problemerne, selvom det skal ske i kampen over dem alle.
– Det vigtigste for ham bliver at se kampen som en regulær sæson-kamp. Han skal have samme rutine, som han har haft gennem hele karrieren, og have positive tanker og visualisere succesen. Jeg er sikker på, at han vil være lidt nervøs, det vil alle være, men han er i sandhed professionel, og jeg er sikker på, at han vil have en fremragende kamp, siger Husted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *