Blog: 8 kommentarer til 15. runde

8. NFL Network-analytiker som Browns’ nye GM?
Mange af os kender ham som analytiker på tv-stationen NFL Network, hvor han næsten dagligt analyserer forhold, hold, spillere og trænere i NFL.

Nu kan Lombardi selv blive en person, der hver uge står for skud på netop NFL Network og hos andre medier.

I den forgangne uge kunne både The Boston Globe og Pro Football Weekly – via kilder – fortælle, at Cleveland Browns’ ejer Jimmy Haslam og president Joe Banner seriøst overvejer at hyre Lombardi som holdets nye general manager, hvis Tom Heckert ryger ud. Banner og Lombardi arbejdede sammen i Philadelphia og kender hinanden godt. Tidligere har Lombardis forhenværende kollega hos NFL Network, Jason La Canfora, bragt samme historie hos CBS Sports.

Fra 1984 til 2007 arbejdede Lombardi i forskellige roller i NFL hos henholdsvis San Francisco 49ers, Cleveland Browns, St. Louis Rams, Philadelphia Eagles og senest Oakland Raiders, som han var en såkaldt Senior Personnel Executive hos. Så han har erfaring fra mange hold og funktioner og er især kendt for sin tid hos Cleveland Browns (1987-1996), hvor han blandt andet var Director of Player Personnel, mens Patriots’ Bill Belichick var head coach hos holdet.

Ifølge The Boston Globe er Lombardi ekstra attraktiv, fordi han måske kan bringe den succesrige college-træner, Nick Saban, med sig. De to var sammen hos netop Cleveland Browns i 1990’erne. Saban havde fra 2005 til 2006 et kort, skuffende ophold som cheftræner hos Miami Dolphins, men har nu succes hos University of Alabama og har ifølge avisen ladet det vide, at han er parat til et NFL-comeback. Sådan et comeback kræver formentlig Lombardi som general manager.

Lombardi er et kendt navn blandt NFL-fans og har ifølge flere kilder en høj stjerne hos Bill Belichick, som han arbejdede tæt sammen med i Clelevand, men sandheden er dog også, at der er delte meninger om ham i NFL-verdenen.

Kritikerne hævder, at Lombardi aldrig har vist de store resultater i sin tid i NFL, at hans draft-klasser skuffede fælt, og at to legender som Bill Walsh og Al Davis begge fyrede ham. Ja, nogle kalder ham ligefrem en “katastrofe” som leder.

Han er med andre ord en personlighed, der deler vandene, men meget tyder altså på, at Lombardi kan vende tilbage til Cleveland efter denne sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *