Blog: 2012 All-Injury Team

DE Adam Carriker, Washington Redskins
Carriker holdt skansen på ydersiden i Redskins’ 3-4-forsvar, men så det hele slutte allerede i anden spillerunde mod Rams – på grund af en lårskade.

DT Ty Warren, Denver Broncos
Den tidligere Patriots-lineman rev triceps over i sæsonpremieren og skal opereres. Han er ikke en sand nose tackle, men det bedste bud blandt kandidaterne.

DE Adrian Clayborn, Tampa Bay Buccaneers
Energibundtet fra Tampa Bay røg på listen med en knæskade. Efter 7,5 sacks som rookie i 2011 var der store forventninger til ham i denne sæson.

OLB Brian Orakpo, Washington Redskins
Én af NFLs allerbedste outside linebackers, som så sæsonen slutte samme dag som Carriker. Orakpos evner som pass rusher kan kun få matche.

ILB Brian Cushing, Houston Texans
Houston Texans’ leder af forsvaret og en “sideline to sideline”-linebacker, der gjorde en stærk defensiv bedre. Man kan argumentere for, at han var AFCs bedste inside linebacker, da han blev skadet.

ILB Ray Lewis, Baltimore Ravens
Vi kunne også vælge Cowboys’ forrygende Sean Lee, men 37-årige Lewis får tjansen efter en 2012-sæson, hvor han var i toppen i NFL i antal tacklinger, da han blev skadet – og hvor han fortsat var en leder som få andre.

OLB Thomas Howard, Cincinnati Bengals
Howard har erfaring som outside linebacker i et 3-4-system, men det er dog ikke hans foretrukne position. Her er den korsbåndsskade spiller, der gik ned til træning, dog valget.

CB Lardarius Webb, Baltimore Ravens
Webb spillede på et All-Pro-nivau, da han blev skadet, og hvor han ifølge ESPN kun tillod sølle 4,7 yards pr. kast i sin retning. Webbs plads på holdet gør, at der ikke er plads til Falcons’ Brent Grimes eller Panthers’ Chris Gamble.

CB Darrelle Revis, New York Jets
Sæsonens største tab. Revis er måske NFLs allerbedste forsvarsspiller og en shutdown-cornerback i Deion Sanders-klassen, som NFL ikke har set siden “Neion Deions” storhedstid i 1990’erne, hvor holdet ikke turde kaste i hans retning. Uden ham er Jets’ forsvar ikke det samme.

S Barry Church, Dallas Cowboys
Church så tidligt sæsonen slutte med en akillesseneskade, men kunne dog siden glæde sig over, at han blev belønnet med en kontraktforlængelse – så meget tror Jerry Jones stadig på ham.

S Quinton Carter, Denver Broncos
Carter startede ti kampe for Broncos i 2011, lavede to interceptions i slutspillet i januar og havde fået spilletid i tre opgør i 2012, inden sæsonen sluttede – for tidligt. Carter havde brug for en ny operation i knæet.

PK Nate Kaeding, ex-San Diego Chargers
Kaeding blev ikke blot skadet, men blev også efterfølgende fyret af San Diego. Men det ændrer ikke ved, at han to gange har været i Pro Bowl.

P Chris Jones, Dallas Cowboys
En skade i knæet sendte i oktober Jones på injured reserve-listen. Den tidligere college-spiller fra lille Carson-Newman havde ellers fået en stærk indledning på sæsonen.

KR Jacoby Ford, Oakland Raiders
I alt fire gange i 2010 og 2011 returnerede lynhurtige Ford kickoffs for touchdowns. En Lisfranc-skade har medført en kedelig plads på injured reserve-listen.

PR Sammie Stroughter, Tampa Bay Buccaneers
Stroughter havde returneret tre punts for Buccaneers i denne sæson, da han brækkede foden. Og så var det slut med 2012-sæsonen for hans vedkommende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *