Blog: 2012 All-Injury Team

Der er plads til Cushing, Revis og Orakpo. Men hvem er der ellers plads til på holdet over NFLs bedste, langtidsskadede spillere? Og kan noget NFL-hold matche dette hold? Bedøm selv.

Hver sæson sine sæson-ødelæggende skader.

Draftday.dk har taget konsekvensen af de mange skader, der altid rammer NFL – og vi har sat vores “All-Injury”-hold bestående af spillere, der enten tæt ved sæsonstart eller i selve sæsonen er landet på injured reserve-listen.

Kun én spiller er – efter dispensation – ikke helt færdig for sæsonen. Se her holdet bestående af et 3-4-forsvar:

QB Jake Locker, Tennessee Titans *
Locker er som den eneste på dette hold ikke placeret på injured reserve-listen, men i manglen af quarterbacks får han pladsen, fordi han er den quarterback, som har været længst tid ude. Han har været væk i flere uger og er ikke klar til kamp endnu.

RB Ryan Williams, Arizona Cardinals
En operationskrævende skulderskade satte Williams ud af spillet, og dermed mistede Cardinals den ene del af sit “one two”-punch.

RB Bernard Scott, Cincinnati Bengals
Scott var Bengals’ change-of-pace back, men røg først i oktober på skadeslisten med en korsbåndsskade.

WR Santonio Holmes, New York Jets
Det var ubetinget Jets’ største, offensive playmaker, som holdet mistede, da den lettere kontroversielle playmaker pådrog sig en Lisfranc-skade mod 49ers.

WR Austin Collie, Indianapolis Colts
Collie, der over 22 måneder havde haft tre hjernerystelser, fik smadret 2012-sæsonen, da han i sin comeback-kamp rev et ledbånd over. Dermed sluttede én af NFLs mest vævre, smidige wide receivers sæson alt for tidligt.

TE Fred Davis, Washington Redskins
Kort efter forrige søndags nederlag til New York Giants kunne Redskins’ head coach Mike Shanahan fortælle, at Davis er færdig for sæsonen med en overreven akillessene. Davis var ellers Redskins’ bedste kastevåben.

LT Levi Brown, Arizona Cardinals
Brown har været en slem skuffelse i NFL, men femtevalget fra 2007-draften er klart den bedste, langtidsskadede venstre tackle. I preseason rev han triceps over.

RT Artis Hicks, eks-Miami Dolphins
33-årige Hicks har gennem en lang karriere en god portion erfaring som højre tackle. Han røg på IR-listen med en nakkeskade, han ikke havde fortalt Dolphins om. Det kostede ham siden en fyreseddel for brud på kontrakten.

OG Carl Nicks, Tampa Bay Buccaneers
All-Pro-spilleren blev tirsdag sendt på injured reserve-listen med en tåskade. 348 pund-store Nicks var ikke bare Buccaneers’ bedste lineman, men også én af NFLs allerbedste bøffer. Et kæmpe tab – bogstaveligt talt.

OG Davin Joseph, Tampa Bay Buccaneers
28-årige Joseph har været i to Pro Bowls i karrieren, men kommer slet ikke på banen i denne sæson – det satte en knæskade pådraget i preseason en stopper for. Joseph er ikke bare en stærk guard, men også en leder.

C Ryan Kalil, Carolina Panthers
Flere mener, at Kalil er NFLs bedste center, og det er et kæmpe tab for Carolina, at hans sæson allerede er slut – en Lisfranc-skade holder ham ude.

SE RESTEN AF HOLDET PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *