Blog: 12, der slår igennem i 2013

Hvilke spillere slår igennem i den kommende sæson? Du har allerede fået ét bud pr. hold, og Steffan Larsen giver dig her 12 flere – én pr. position. Blandt dem er flere rookies.

Quarterback: Ryan Tannehill – Miami Dolphins (1.rd/2012)
Tannehill havde ikke en lige så spektakulær rookie-sæson som Russell Wilson, RGIII og Andrew Luck havde. Han kastede 12 touchdowns og 13 interceptions. Men han fik heller ikke meget hjælp af sit tynde receiver-korps. Nu har holdet anskaffet sig receiverne Brandon Gibson og den lynhurtige Mike Wallace samt tight end Dustin Keller. Den også hurtige Brian Hartline er stadig i klubben, som sammen med Wallace virkelig kan splitte et forsvar ad. Dolphins har givet deres quaterback alle muligheder for at udvikle sig. Tannehill kommer til at tage store skidt fremad i sin anden sæson i ligaen.

Anden kandidat: Christian Ponder – Minnesota Vikings (1.rd/2011)

Running back: Giovani Bernard – Cincinnati Bengals (2.rd/2013)
Selvom Bengals har veteranen BenJarvus Green-Ellis på holdet, vil Bernard få stor indflydelse fra start. Han er hurtig, bevæger sig let og har gode fødder. I sine to år som starter på University of North Carolina skaffede han imponerende 5,9 yards per løb. Samtidig har han også udmærket sig som receiver. I løbet af de organiserede holdaktiviteter og mini-camp har han flere gange stillet op på ydersiden. Han vil være en stor del af Bengals’ angreb – både som tailback og receiver.

Anden kandidat: Lamar Miller – Miami Dolphins (4.rd/2012)

Fullback: Jerome Felton – Minnesota Vikings (5.rd/2008)
Man kan sige, at Felton fik sit gennembrud sidste sæson, hvor han blev valgt til Pro Bowl. Men når den kommende sæson er omme, vil endnu flere kende den 27-årige backs navn. Manden, der banede vejen for Adrian Petersons MVP-sæson, blev i marts belønnet for sit gode spil. Det gav en treårig kontrakt på 7,5 million dollars – den fjerde højeste kontrakt blandt fullbacks. Vikings’ cheftræner, Leslie Frazier, har udtalt, at Felton skal blive en større del af holdets angreb i 2013, hvor han vil få bolden væsentligt mere.

Anden kandidat: Marcel Reece – Oakland Raiders (undraftet/2009)

Receiver: Alshon Jeffrey – Chicago Bears (2.rd/2012)
Jeffrey vender tilbage efter en skadesplaget rookie-sæson. Han er kommet sig over skaderne i hånd og knæ, og ifølge rapporterne har han gjort store fremskridt til træning. Han har både størrelsen og farten til at kunne blive en dominerende receiver i NFL. Den store receiver har det dog med at miste besindelsen på banen, hvilket har fået dommere til at give ham mange unødvendige straffe. Hvis han kan lære at slå koldt vand i blodet, har Bears fundet en frygtindgydende duo i ham og Brandon Marshall.

Anden kandidat: Tavon Austin – St. Louis Rams (1.rd/2013)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *