Blog: 10, der er under pres i 2013

Nogle af aktørerne i NFL er mere under pres i den kommende sæson end andre. Få her navnene på ti spillere, trænere og ledere, der alle er presset af den ene eller anden årsag. Personer, der alle skal levere i 2013-sæsonen.

Hvem skal ellers med på listen? Kom gerne med forslag på Twitter til @shygumhansen

HC Rex Ryan, New York Jets
New York Jets er et galehus, og Rex Ryan har i den grad skudt sig selv op i et hjørne ved at love guld og grønne skove – og mesterskaber – og levere intet i de seneste to sæsoner. Jets har i John Idzik en ny general manager, der ikke hyrede Ryan, og der er faktisk dem, der mener, at Ryan næsten med sikkerhed er fortid i 2014. Fejltagelserne (Mark Sanchez, Tony Sparano) og Jets-spillernes opgivende attitude sidst i både 2011 og 2012 rammer Ryan, der har brug for en slutspilsplads i 2013 – og måske mere til – for at overleve i mediecirkusset New York.

HC Jim Schwartz, Detroit Lions
Jim Schwartz føler virkelig presset efter en dybt skuffende sæson i 2012, hvor Lions var spået en flot sæson, men hvor holdet kun vandt fire kampe. Mange problembørns ballade (som Titus Young og Ndamukong Suh) og en skidt kultur his holdet, der angiveligt har fortørnet holdejer William Clay Ford, gavner bestemt ikke Schwartz, der er under kontrakt i to sæsoner mere, men som risikerer at få sparket efter 2013-sæsonen.

GM Jeff Ireland, Miami Dolphins
Ireland var en upopulær mand i Miami, ind til han i denne offseason fik lov til at bruge løs af den stenrige ejer Stephen Ross’ mange, mange millioner dollars. Resultatet har været et Dolphins-hold, der på papiret er mere stærkt end i mange år. Men én ting er papir, noget andet er spillet på banen. Hvis ikke Dolphins leverer i 2012 og som minimum bliver en slutspilskandidat, er det sandsynligt, at Ireland får en fyreseddel. Det vil de mange fans, der protesterede mod Ireland sidste forår, uden tvivl juble over.

QB Peyton Manning, Denver Broncos
Legenden er blevet 37 år, armen er ikke længere helt den samme, men i 2013 har han sin måske bedste mulighed for at vinde én Super Bowl mere. For Manning ved, at han bag en stærk angrebslinje kaster til et fantastisk receiver-korps – og giver bolden til et effektivt løbeangreb. Læg dertil et slagkraftigt forsvar, NFLs letteste turneringsprogram og en AFC-konference, hvor ærkekonkurrenterne (Steelers, Patriots, Ravens) ikke virker helt så skræmmende som i mange andre år, og du får en Peyton Manning og et Broncos-hold, der bør gå hele vejen til NFL-finalen. Det er nu for Peyton Manning. Nu – eller måske aldrig…

QB Josh Freeman, Tampa Bay Buccaneers
Freeman er uhyggelig ustabil, og 2013 bliver formentligt året, hvor Buccaneers beslutter, om det tidligere førsterundevalg i draften er fremtiden eller ej. Hvor ustabil har han været? Se blot på hans 2012-sæson. Her kastede Freeman i ugerne 6 til 11 samlet 16 touchdowns og bare tre interceptions. I de efterfølgende seks uger fra 12. til 17. spillerunde? Her fyrede Freeman seks touchdowns, men også ti interceptions af sted. Head coach Greg Schiano er ifølge flere medier ikke supersolgt på Freeman, som han ikke selv har været med til at vælge i draften, og træneren synes, at Freeman mangler noget intensitet i sit lederskab.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *