Avis: Gregg Williams kørte belønningssystem hos Redskins

Den tidligere defensive koordinator for New Orleans Saints, Gregg Williams, opererede – som hos Saints – også med et ulovligt belønningssystem for voldsomme hits i sin tid som forsvarsansvarlig hos Washington Redskins.

Det sagde fem spillere og en tidligere Redskins-træner fredag til Washington Post.

Ifølge fire af de spillere udbetalte Williams tusindvis af dollars til de af Redskins’ forsvarsspillere, der spillede beskidt og leverede “dødsstød”, der knockoutede modstandernes stjerner ud af kampen.

– Man fik større kompensation for et “dødsstød” end for andre hits, sagde en tidligere Redskins-spiller, der udtalte sig anonymt.

En tidligere træner, der var assistent til Williams, forklarede, at Williams ville sætte penge på højkant ved møder før store kampe for at give spillerne et ekstra incitament.

Ifølge spillerne var der tale om alt fra nogle hundrede dollars til flere tusinde dollars, og angiveligt modtog en spiller på et tidspunkt omkring 8000 dollars.

– Hvis du sendte en stjernespiller på sidelinjen, ville han give dig lidt, sagde en anonym spiller til Washington Post.

Den daværende træner for Washington Redskins, Joe Gibbs, sagde fredag, at han ikke kendte til noget belønningssystem.

– Lad mig sig det her: Jeg var ikke bekendt med noget af den slags, da jeg trænede der. Jeg ville aldrig bede en spiller om at skade en anden spiller. Aldrig, sagde Gibbs i et telefoninterview med avisen.

NFLs talsmand Gregg Aiello udtalte fredag, at NFL i deres efterforskning af New Orleans Saints ikke har fundet nogle tegn på, at Washington Redskins skulle have praktiseret samme ulovlige belønningssystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *