Avis: Ejere vil ikke gå mere på kompromis i konflikt

Ejerne i NFL vil over en bred kam ikke gå mere på kompromis i forhandlingerne om en ny overenskomst med de lockoutede dommere.

Det fortalte en kilde, der er briefet om og kender til ejernes synspunkt, sent tirsdag aften til The New York Times, efter at NFL og dommerne for fjerde dag i træk havde forhandlet om en ny overenskomst. Men stadig uden resultat, og dermed er fortsat ikke udsigt til, at de upopulære erstatningsdommere bliver sat på porten. Heller ikke selvom mandagen bød på en regulær dommerskandale i Seattle mellem Seahawks og Packers.

Ifølge avisen er der flere ejere i NFL, der mener, at NFL skal stå fast og holde en hård linje overfor dommerne. De ejere mener, at dommerne, der tror, at deres afløsere skandaløse præstationer vil bringe ejerne tættere på en aftale, holder NFL som “gidsel”. Andre ejere mener dog, at situationen netop nu skader NFL så meget, at en aftale snart skal på plads.

Midt i mellem står NFLs commissioner Roger Goodell, der skal finde en fælles løsning, som hele NFL kan leve med.

Det er især NFLs krav om tre reserve-dommerteams samt en konflikt om pensionsordninger til dommere, der holder parterne fra hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *