Avis: “Betydelig” opbakning til Brady-karantæne

De fleste andre NFL-ejere ønsker, at commissioner Roger Goodell fastholder den fire spilledages-karantæne, som New England Patriots’ quarterback Tom Brady har fået i “Deflategate”-skandalen.

Det hævder en kilde over for The Washington Post.

Ifølge avisen er der et stærkt ønske blandt en række andre hold om, at, Goodell der p.t. overvejer, om Bradys appel skal føre til en reduktion af karantænen, ikke rokker ved sanktionen. Avisen skriver, at støtten til Goodell er “betydelig”.

Goodell hørte Bradys appel i maj, og flere ejere ønsker en stærk NFL-boss, fordi det gavner ligaen, og derfor vil det ifølge dem være et tegn på svaghed, hvis Goodell ændrer ved karantænen.
– Jeg har svært ved at tro, at han vil ændre ved karantænen, når han også traf den oprindelige beslutning. Var der noget overbevisende i appelhøringen, der bør få ham (Goodell) til at ændre holdning? Det mener jeg ikke, at der var, siger en NFL-kilde hos et hold til avisen.

Kilden siger, at ejerne ønsker, at Goodell ser “troværdig” ud på den anden side af “Deflategate”.
– Jeg tror, at de andre ejere er bekymret for, hvad alt dette betyder for kommissærens troværdighed.

På spørgsmålet om, hvordan Goodell bedst bevarer sin position, svarer kilden:
– Han skal holde fast i det samme (karantænen på fire spilledage).

En kilde hos et andet NFL-hold siger samtidig, at det holds ejer ikke mener, at karantænen skal reduceres.

Kilder siger samtidig til avisen, at det er “utænkeligt”, at parterne indgår et forlig. Ifølge ESPN har Brady tilbudt et forlig, hvor han kun får bøder, men ikke en karantæne mod at droppe en eventuel retssag – men det forslag blev mødt med “stilhed” fra NFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *