Andreas Knappe tilbage i NFL – signer med Redskins

Danske Andreas Knappe er tilbage i NFL.

Danskeren har mandag underskrevet en kontrakt med Washington Redskins, der indlemmer den 26-årige silkeborgenser på holdets practice squad. Det skriver Gulklud.dk som de første. Mandag aften bekræfter Knappes agent nyheden over for Draftday.dk.
– Det er tilbage til football for Andreas, baby!, lød det fra en glad John Pace i telefonen fra Boston, hvor Draftday.dk fangede ham.

Kontrakten kommer i hus, efter at Knappe mandag var til en tryout hos Redskins sammen med en større gruppe spillere. Danskeren bliver ifølge agenten i Washington-området og træner så onsdag med resten af holdet. Alt det kontraktrelaterede og helbredsmæssige er på plads.
– Han sagde til mig, da kontrakten var skrevet: Det er tid til at komme tilbage til arbejdet. Han er en ydmyg mand, fortæller agenten.

Andreas Knappe blev i begyndelsen af september fyret hos Atlanta og har siden været til en tryout hos Colts. Og Redskins ser altså et potentiale i danskeren, der kom undrafted ind i NFL i april.
– De var kort og godt så tilfredse med hans tryout, at de signede ham, som John Pace kort konstaterer.

Dermed bliver Andreas Knappe den kun tredje dansker efter Hans Nielsen (1981) og Morten Andersen, der bliver en del af et NFL-hold i sæsonen – omend på practice squad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *