Andreas Knappe fyret hos Atlanta Falcons

Danske Andreas Knappe får ikke plads i Atlanta Falcons’ sæsontrup.

Fire måneders kamp for at få pladsen som swing tackle hos Falcons sluttede fredag, da holdet fritstillede den 26-årige dansker i forbindelse med, at holdet trimmede truppen fra 90 til 53 spillere. Det bekræfter Knappes agent, John Pace, i en sms til Draftday.dk.

Knappe har dog stadig muligheden for at blive en del af holdets practice squad. Det bliver afgjort i løbet af weekenden. Ved midnatstid natten til lørdag havde Knappe fortsat ikke fået besked om, hvorvidt han er på practice squad eller ej, forklarer Pace.

Afgørelsen kommer efter fire preseason-kampe, hvor den store offensive tackle fik spilletid på samlet 55 angrebsspil, mens flere af konkurrenterne til positionen fik markant mere spilletid, En anden konkurrent, D.J. Tialavea fik også sparket fredag.

Får Andreas Knappe ikke en plads dér, er hans NFL-eventyr slut – med mindre han finder en anden arbejdsgiver.

Falcons har to reserve-tackles i truppen, der begge kom til holdet i de seneste uger. Austin Pasztor blev signet, efter at han sidste år startede 16 kampe som højre tackle hos Cleveland Browns, og fredag handlede holdet sig så til Ty Sambrailo hos Denver Broncos – for et femterundevalg i draften. De to er reserver bag Ryan Schraeder og Jake Matthews, og dermed blev alle de offensive tackles, som Knappe kæmpede gennem foråret og store dele af training camp vejet og fundet for lette.

Tidligere har to andre danskere, Hans Nielsen og den nyudnævnte Hall of Famer Morten Andersen, spillet en NFL-kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *