Andreas Knappe fik en halvleg før afgørelsen

Danske Andreas Knappe fik omsider masse af spilletid, da Atlanta Falcons natten til fredag tabte med 13-7 til Jacksonville Jaguars i den allersidste preseason-kamp.

Den store offensive tackle, der kæmper for en plads som swing tackle hos Falcons, fik samlet spilletid på 23 spil og var på banen på alle Falcons’ angrebsspil i 2. halvleg. Han gjorde det generelt godt, og bedømt ud fra tv-optagelserne lavede han ingen synlige, kostbare fejl mod dét, der generelt var Jaguars’ tredjekæde. Falcons’ eneste touchdown kom i 2. halvleg.

Dermed fordboblede Andreas Knappe sin spilletid i preseason-kampe, efter at han i de første tre kampe kun havde været på banen på 22 spil. Senest på lørdag klokken 22, dansk tid, skal Falcons-ledelsen trimme truppen fra 90 til 53 mand, og Knappe ved derfor i de kommende døgn, om han enten bliver en del af sæsontruppen, bliver sat på holdets practice squad eller bliver fritstillet.

Torsdag aften – fire timer før kampen – talte Draftday.dk med Knappes agent, John Pace, der var meget fåmælt omkring danskerens chancer.
– De (Falcons-ledelsen) siger alle de rigtige ting til ham, men vi får at se. Jeg har ingen indikationer omkring noget, sagde Pace til Draftday.dk.

Onsdag fyrede Falcons én af konkurrenterne til swing tackle-jobbet, Will Freeman, mens holdet indgik et skadesforlig med en anden konkurrent, Kevin Graf, der ellers var regnet for foran Knappe i kampen om pladsen. Især Grafs afgang kan hjælpe Knappe.

Den primære konkurrent, Austin Pasztor, spillede dog slet ikke mod Jaguars på grund af en skade, mens D.J. Tialelva startede som højre tackle og spillede i 1. halvleg. Daniel Brunskill – en tredje konkurrent – startede som venstre tackle.

Først i ugen vurderede Falcons-eksperten Dave Choate fra The Falcoholic i et interview med Draftday.dk, at der ikke bliver plads til Knappe overhovedet, men han har siden på sit eget site skrevet, at han spår danskeren få en plads på practice squad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *