Andersen ikke i Hall of Fame i 2013

Danske Morten Andersen bliver ikke valgt ind i Pro Football Hall of Fame i 2013. Fredag eftermiddag blev navnene på de 17 finalister, der kan komme i det fornemme selskab i år, offentliggjort. Og eks-kickeren var ikke en del af feltet.

Der blev i alt valgt 15 finalister fra det moderne NFL, der sammen med to kandidater fra den ældre NFL-historie skal kæmpe om at få en plads i Hall of Fame. Andersen var forinden spået en chance – om end ikke stor chance i forhold til allerede i 2013 at få en buste i Canton, Ohio, men han kom altså end ikke blandt finalisterne.

Fire andre første års-nominerende, Larry Allen, Jonathan Ogden, Warren Sapp og Michael Strahan, er alle blandt finalisterne.

Kandidaterne for 2013 er Larry Allen (G/T), Jerome Bettis (RB), Tim Brown (WR), Cris Carter (WR), Curley Culp (DT/G), Edward DeBartolo Jr. (ejer), Kevin Greene (LB), Charles Haley (DE), Art Modell (ejer), Jonathan Ogden (OT), Bill Parcells (træner), Andre Reed (WR), Dave Robinson (LB), Warren Sapp (DT), Will Shields (G), Michael Strahan (DE), Aeneas Williams (CB).

Andersen var nomineret efter en karriere, hvor han hos New Orleans Saints, Atlanta Falcons, Minnesota Vikings, New York Giants og Kansas City Chiefs satte et hav af rekorder og er af den grund af mange regnet for at være NFLs bedste kicker nogensinde.

Udover rekorden for flest point i karrieren ejer han blandt andet også rekorden for flest field goals, flest field goal-forsøg, flest Pro Bowls af en kicker og flest kampe i karrieren. I 1998 sparkede han med et field goal i overtid i NFC-finalen Atlanta Falcons i Super Bowl og var i sin aktive tid kendt som “The Great Dane”.

Den 2. februar – dagen før Super Bowl – bliver Hall of Fame-klassen anno 2013 valgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *