Aftenposten: Her er 11 af onsdagens vigtigste historier…

Atlanta Falcons hyrer ny offensiv koordinator og skal finde en ny defensiv koordinator. Green Bay Packers siger farvel til et par veteraner, og så er der måske en bejler til Jay Cutler.

Eagles siger farvel til McKelvin

Philadelphia Eagles har fristillet cornerback Leodis McKelvin, der kom til holdet i foråret 2016. Det skriver Philly.com.

McKelvin, der er blevet 32 år, spillede 13 kampe for Eagles og lavede to interceptions og forcerede en enkelt fumble.

Det tidligere Buffalo Bills-førsterundevalg vil næppe få problemer med at finde et job i offseason, men om han fortsat har kvalitet til at få en plads i en endelig 53-mand trup må tiden vise.

Garett Bolles den bedste tackle i årets draft?

Ifølge den velorienterede draftanalytiker, Tony Pauline, betragter flere hold Utahs Garett Bolles som den bedste offensive tackle i årets draft.

Bolles er en virkelig dygtig atlet, og han ligner en fremtidig starter på venstre tackle. Pauline vil ikke blive overrasket, hvis Bolles bliver valgt i den øverste halvdel af første runde.

Flere hold har forhørt sig om Antonio Brown

Wide receiver Antonio Browns fremtid hos Pittsburgh Steelers har været et hot emne de seneste uger på grund af balladen om hans Facebook-video efter en slutspilskamp.

Ifølge Mike Freeman fra the Bleacher Report har flere hold nu forhørt sig om muligheden for at handle sig til Brown og er blevet blankt afvist af Steelers.

Pittsburgh har angiveligt ingen interesse i at handle Brown, og president Art Rooney har tidligere sagt, at det er en prioritet at forlænge kontrakten med angrebsprofilen.

Jets interesseret i Jay Cutler?

Quarterback Jay Cutler er med stor sandsynlighed færdig hos Chicago Bears.

Og hvor kan han så lande i en handle eller som free agent?

Ifølge CBS Sports’ Jason La Canfora kunne New York Jets være interesseret Jay Cutler, der er et tidligere førsterundevalg fra 2006. 

Jets har netop ansat Jeremy Bates som quarterbacks coach, og han og Cutler har tidligere arbejdet sammen hos Denver Broncos og hos Bears.

Green Bay Packers fyrer Sam Shields

Cornerback Sam Shields er færdig hos Green Bay Packers, der har givet forsvarsspilleren en fyreseddel.

Det skriver ESPN.com.

Shields har været plaget af flere hjernerystelser, og han spillede kun én kamp i den netop overståede sæson. 

29-årige Shields har ifølge meldinger ingen planer om at indstille karrieren, men fremtiden ligger ikke længere i Green Bay.

Packers’ secondary har været et svagt punkt de seneste år, og derfor bør det være topprioritet i offseason at få styr på den enhed.

Falcons skifter defensiv koordinator

 
Om Smith får en ny rolle vides endnu ikke, men ifølge ESPN.com er defensive backs coach Marquand Manuel kandidat til jobbet som forsvarschef.
 
Falcons vil desuden erstatte defensive line coach Brian Cox.

Steelers bør drafte til forsvaret

Ed Bouchette fra Pittsburgh Post-Gazettte mener, at outside linebacker, cornerback og wide receiver er holdets største behov i den kommende draft. 

Browns fyrer McCown, Williams

 
Williams blev i 2015 signed til en treårig aftale til 21 millioner dollars men levede aldrig op til den kontrakt.
 
McCown, der er blevet 38 år, har været spot starter for Browns de seneste to sæsoner og kan med lidt held lande et nyt job i NFL som bridge quarterback.

James Stark færdig i Green Bay

Green Bay Packers har cuttet running back James Starks, et tidligere sjetterundevalg fra 2010. Starks var primært reserve i sine syv år hos Packers og startede i alt 13 kampe.
 
Starks havde ét år tilbage af sin kontrakt.

LaFleur skal coache Jared Goff

Ifølge ESPN’s Adam Schefter bliver Matt LaFleur ny offensiv koordinator for Rams.
 
LaFleur har været quarterbacks coach for Matt Ryan hos Atlanta Falcons de seneste to sæsoner, og han skal nu arbejde med sidste års topvalg, quarterback Jared Goff, hos Los Angeles Rams.

Steve Sarkisian ny offensiv koordinator for Atlanta Falcons

 
Sarkisian var i 2016 angrebsanalytiker for Alabama Crimson Tide under Nick Saban, og han kaldte universitetets spil i finalen mod Clemson.
 
Sarkisian har tidligere været head coach for Washington Huskies og USC, og han har også arbejdet som offensiv koordinator under Pete Carroll hos USC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *