Aftenposten: Her er 8 af fredagens vigtigste historier…

Det er en “virkelig god draft” siger en NFC-leder. Læs her også om topvalget, der vil se draften fra sit hjem og om et potentielt førsterundevalg, der skal opereres i skulderen.

Myles Garrett bliver væk fra draften

Det potentielle topvalg i årets draft, Texas A&M edge rusher Myles Garrett, vil ikke være til stede ved draften i Philadelphia.

Det siger han til Houston Chronicle.

I stedet vil Garrett, der er storfavorit til at blive valgt med det første valg i draften, se udvælgelsen hjemme i Arlington.

NFC-leder: Det er en virkelig god draft

En leder fra et NFC-hold siger til Albert Breer fra MMQB, at det er en “virkelig god draft”, og at en AFC-leder siger, at der er mulighed for at finde startere i femte runde.

I artiklen tager Breer blandt andet pulsen på draftens quarterbacks, og du kan læse om, hvad en Scouting Director fra et AFC-hold mener om DeShaun Watson og DeShone Kizer.

Tyrod Taylor vil ikke restrukturere sin kontrakt

Buffalo Bills’ quarterback Tyrod Taylor vil ikke restrukturere sin kontrakt og gå ned i løn. Det erfarer Vic Carucci fra Buffalo News.

Hvis Bills vælger at holde på Taylor til og med 2021 ved at udbetale en option bonus den 11. marts, garanteres han 31 millioner dollars.

Taylor og hans agent mener, at de mindst kan få det samme i free agency og har derfor ikke planer om at restrukturere inden deadline.

John Ross skal opereres

Det potentielle førsterundevalg i 2017 NFL Draft, Washingtons wide receiver John Ross, skal opereres for en skulderskade. Det erfarer Tony Pauline fra Draftanalyst.com.

Operationen vil finde sted efter NFL Scouting Combine, hvor den lynhurtige Ross vil deltage i alle øvelser på nær bænkpres.

Oprindeligt blev Ross skadet helt tilbage i september, men han spillede alligevel hele 2016-sæsonen og greb 81 bolde for 1150 yards og 17 touchdowns

Et kig på Denver Broncos’ planer i free agency

Cameron Wolfe fra the Denver Post ser nærmere på, hvad Broncos bør gøre i free agency.
 
De største behov ligger på den offensive og defensive linje, og Broncos har mere end 40 millioner dollars på deres salary cap. 

Vikings cutter to offensive linemen

Minnesota Vikings har fredag sagt farvel til to offensive linemen, guard Brandon Fusco og tackle Mike Harris.
 
Fusco har ellers startet 63 af 66 kampe i sin tid hos Vikings, men hans niveau har ikke været højt, og Vikings sparer 3,2 millioner dollars på deres salary cap.

Saints vil næppe handle Brandin Cooks

ESPN’s Mike Triplett regner ikke med, at New Orleans Saints vil forsøge at handle wide receiver Brandin Cooks.
 
Cooks er ellers på vej ind i det fjerde år af sin rookie kontrakt, og netop derfor er han fortsat billig. Saints skal afgøre, om de vil gøre brug af deres femteårs option og holde på Cooks i 2018.
 
Triplett mener, at Saints lige nu har en “ung, billig og virkelig god” gruppe af receivers med Cooks, Michael Thomas, Willie Snead og Brandon Coleman.

McCown mener, Browns skal gå efter Garoppolo

Quarterback Josh McCown mener, at Cleveland Browns skal gå aggressivt efter at lande New England Patriots’ quarterback Jimmy Garoppolo.
 
 
Her siger McCown blandt andet, at Browns bør give Patriots et højt draftvalg , hvis de mener, han har potentiale til at blive en franchise quarterback.
 
McCown ønsker ikke at sammenligne Garoppolo med Aaron Rodgers men siger, at han har nogle af de samme egenskaber og har et kæmpe potentiale.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *