Aftenposten: Her er 12 af torsdagens vigtigste historier…

Colts har fyret mangeårig starter, og Carson Palmer tager en sæson mere. Læs også om Tony Romo og Johnny Manziel i denne udgave af Aftenposten.

Carson Palmer tager en sæson mere

Arizona Cardinals’ quarterback Carson Palmer tager en sæson mere. Det oplyser Cardinals’ Vice President of media relations, Mark Dalton, på Twitter.

De seneste uger har medier spekuleret i, om den 37-årige quarterback ville indstille karrieren, men Palmer tager altså endnu en sæson for Cardinals.

Colts fyrer D’Qwell Jackson

Indianapolis Colts’ general manager Chris Ballard har foretaget sin første transaction.

Torsdag har Colts nemlig fyret den 33-årige inside linebacker D’Qwell Jackson, der var holdets førende tackler og kaldte spil på forsvaret.

Fyringen sparer Colts 5,5 millioner dollars på deres salary cap.

Cook, Fournette fumblede mere end NFL-gennemsnittet

De to toprangerede running backs i årets draft, Leonard Fournette og Dalvin Cook, fumblede bolden oftere end gennemsnittet for de bedste backs i NFL.

Dane Brugler fra NFLDraftscout.com hos CBS Sports, har lavet en fantastisk oversigt over, hvor ofte de draftaktuelle running backs fumblede i college.

Her rangerer Fournettes boldsikkerhed som “under middel”, mens Cook fumblede så ofte, at det er et “rødt flag” i draftsammenhæng.

Hvor spiller Tony Romo i 2017?

ESPN’s Todd Archer har taget et kig på, hvor Dallas Cowboys’ quarterback Tony Romo kunne spille i næste sæson.

Archer kigger på, hvilke hold der kunne være interesseret i Romo, og hvilke hold der ville give mest mening for veteranen.

Ny mock draft fra Daniel Jeremiah

NFL Networks draftanalytiker, Daniel Jeremiah, har offentliggjort sin anden mock draft.

I Jeremiahs mock draft vælger Cleveland Browns edge rusher Myles Garrett med det første valg, mens Clemsons DeShaun Watson er den første quarterback af brættet.

Medie Manziel prøvetrænede for CFL-hold

Det tidligere Cleveland Browns-førsterundevalg, quarterback Johnny Manziel, prøvetrænede i januar angiveligt for CFL-holdet Saskatchewan Roughriders.

Det skriver Hamilton Spector.

Prøvetræningen skulle være foregået i Florida, og hvis historien holder vand, er det i strid med CFL-reglerne, da Hamilton Tiger-Cats holder rettighederne til Manziel i den canadiske liga.

Roughriders general manager og head coach Chris Jones har afvist, at holdet har haft kontakt med Manziel.

New York Giants forlænger med Steve Spagnuolo

New York Giants har forlænget kontrakten med den defensive koordinator Steve Spagnuolo.

Det skriver ESPN’s Jordan Raanan.

Den nye aftale gælder for to år, og det er et klogt træk af Giants. 

Spagnuolo overtog ansvaret for Giants’ forsvar før sidste sæson og forbedrede defensiven markant fra det tredjedårligste til det næstbedste i antal tilladte point.

Rækkefølgen til 2017 NFL draft er klar

Med Patriots sejr i Super Bowl LI er den endelige rækkefølge for første runde af 2017 NFL draft nu klar.

Du kan finde draft rækkefølgen her.

To hold, Indianapolis Colts og Minnesota Vikings, endte med præcis samme rekord, så der skal trækkes lod om deres 14. og 15. valg.

Vikings har dog handlet deres valg til Philadelphia Eagles for quarterback Sam Bradford.

Solid sæson i vente for Josh Doctson?

CSN MidAtlantic’s Rich Tandler mener, at Washington Redskins’ wide receiver Josh Doctson potentielt kan score otte touchdowns og få over 100 targets.

Doctson blev valgt af Redskins i første runde af 2016 NFL Draft men missede næsten hele sin rookie sæson på grund af skader.

Pierre Garcon og DeSean Jackson er begge free agents, så der er en chance for, at Doctson vil være et af quarterback Kirk Cousins primære mål i den kommende sæson.

Packers vil gå efter cornerbacks i free agency og draft

Kilder med kendskab til Green Bay Packers siger til Tony Pauline fra Draftanalyst.com, at Packers vil opgradere på cornerback i free agency og draft.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, idet Packers onsdag sagde farvel til cornerback Sam Shields, og i forvejen var de tyndt besat på positionen. 

I 2016 rangerede Packers’ kasteforsvar som ligaens næstdårligste.

Mayock ville ikke vælge quarterback i top 10

NFL Network draft expert Mike Mayock ville ikke vælge nogen af de tre mest profilerede quarterbacks – Mitch Trubisky, DeShone Kizer, DeShaun Watson – i top 10 af årets draft.

Det siger Mayock til The College Draft podcast.

Mayock undrer sig over, at Trubisky i 2015 ikke kunne vippe Marquise Williams af pinden hos North Carolina, og han er bekymret over Kizers teknik, når det brænder mest på.

Cimini: Jets vil ikke gå efter Cutler

ESPN’s Rich Cimini forventer ikke, at New York Jets vil gå efter Chicago Bears’ quarterback Jay Cutler i en handel, eller hvis han bliver fyret.

Onsdag ansatte Jets ellers Jeremy Bates som ny quarterbacks coach, og han har flere gange arbejdet med Cutler.

Det fik CBS Sports’ Jason La Canfora til at spekulere i, om Jets ville være interesseret i Cutler, men det mener Cimini ikke de vil.

Læs også: Aftenposten: Her er 11 af onsdagens vigtigste historier…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *