Afløsere på banen: NFL, dommere langt fra hinanden

NFL og de lockout-ramte dommere mødtes tirsdag og onsdag i et forsøg på at finde en løsning på overenskomstkonflikten, der har ført til, at stærkt kritiserede erstatnings-dommere skal dømme NFL-kampene.

Men ifølge AP er parterne stadig langt fra hinanden – så langt, at nye forhandlinger end ikke er planlagt.

En kilde med kendskab til forhandlingerne siger til AP, at der er “betydelige og alvorlige økonomiske skel” mellem NFL og dommerne, der siden juni har været lockoutet. Ifølge The Washington Post er det fortsat dommernes pensionsordninger, der er det store stridspunkt. Dommerne vil have, at NFL hvert år bidrager med 38.500 dollars pr. dommer til pension, hvilket NFL ikke vil acceptere.

Michael Arnold, der NFL Referees Associations ledende forhandler, erkender, at der har været forhandlinger, efter at dommerne i sidste uge henvendte sig til NFL for at få ny drøftelser på banen.

Men dommerne er altså ikke på vej tilbage, og NFL-fans verden over kan dermed se frem til mindst én runde mere – og muligvis flere runder – hvor det er afløserne, der har fået kritik for deres mange fejlkendelser, der skal dømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *