5 store Super Bowl-øjeblikke

Super Bowl har historisk budt på masser af mindeværdige højdepunkter og store øjeblikke. Her får du fem af de største.

Flovt, Leon!

Den store, tunge defensive tackle Leon Lett fra Dallas Cowboys er på vej mod endzonen i Super Bowl 1994, men inden han scorer touchdown på en fumble return, bliver bolden slået løs af Buffalo Bills’ Don Beebe, og så ender det som et touchback.

Joe Montana til John Taylor

San Francisco 49ers slår Cincinnati Bengals i Super Bowl XXIII efter en legendarisk angrebsserie, da Joe Montana med 34 sekunder igen finder John Taylor i endzonen for et touchdown.

The Fridge scorer et touchdown

Den 340 pund-store defensive tackle William “Refrigerator” Perry scorede i Super Bowl i 1986 et touchdown for Chicago Bears i storsejren over New England Patriots. “The Fridge” var gigappopulær i USA dengang, fordi han tit fik bolden i angrebet – det var ikke normalt dengang.

Elways lufttur

John Elway havde aldrig vundet en Super Bowl før – i tre forsøg – men ville vinde én, da Denver Broncos i 1998 stod i finalen mod Green Bay Packers. På en vigtig tredje down hoppede han derfor frygtløst ind i Packers-spillerne og skaffede en ny første down. Siden scorede Broncos touchdown og vandt kampen.

Brady, Patriots og Vinatieri vinder Super Bowl

Tom Brady og New England Patriots var underdogs i Super Bowl i 2002 mod St. Louis Rams, men vandt til sidst efter en flot angrebsserie og et field goal af kicker Adam Vinatieri. Det var Patriots’ første mesterskab.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *