5 fantasy football fund: Quarterbacks

NFL er blevet “air it out”, og derfor er der naturligt nok kommet større fokus på quarterbacks i fantasy football.

Men der er stadig 32 startere, og i ligaer med 12 hold er der derfor masser af interessante navne i de senere runder.

Derfor behøver du ikke nødvendigvis sikre dig en starter i løbet af de første par valg men kan vente til lidt senere i draften.

Her får du fem navne, som alle i gennemsnit draftes senere end ottende runde.

Jay Cutler, Chicago Bears (average draft position 8.03)
Kan du huske sidst Cutler spillede sammen med wide receiver Brandon Marshall? Det var i 2008 hos Denver Broncos, hvor Cutler kastede for 4526 yards (tredje flest i NFL), 25 touchdowns og 18 interceptions. Cutler har skåret ned på sine fejl og med Marshall tilbage plus rookien med de stensikre hænder, Alshon Jeffery, til rådighed, så er Cutler værd at vælge.

Ben Roethlisberger, Pittsburgh Steelers (average draft position 9.05)
Kun to hold havde sidste år en wide receiver-duo, hvor begge greb for flere end 1000 yards. Og det ene hold var Steelers med Mike Wallace og Antonio Brown. Big Ben har godt nok mistet Bruce Arians som offensiv koordinator, men Todd Haley er kommet til, og du kan nok huske, hvad han fik ud af Kurt Warner. Steelers har problemer med løbeangrebet, så Roethlisberger skal bære offensiven.

Andrew Luck, Indianapolis Colts (average draft position 10.04)
Normalt skal man ikke starte en rookie quarterback i fantasy football men så igen: Luck er ikke din normale rookie. Topvalget er længere i sin udvikling, end Colts turde have håbet på, og Luck ligner på mange måder allerede en garvet NFL-starter. Ja, der vil komme fejl og interceptions, men Colts vil også være bagud i mange kampe, så Luck får lov til at svinge armen – rigtig meget!

Joe Flacco, Baltimore Ravens (average draft position 10.09)
Ravens har endelig nok tiltro til Flacco og har givet ham ansvar for at styre en no-huddle offensiv, der vil lægge vægt på at kaste bolden igen og igen. Normalt skal du ikke lægge meget i preseason kampe, men i Ravens’ tilfælde giver det en god indikation på, hvad du kan forvente fra Flacco. I tre kampe – heraf begrænset spilletid i to – har Flacco completed 71,6 procent af sine kast for 433 yards, tre touchdowns og en interception.

Jake Locker, Tennessee Titans (average draft position 12.06)
Locker er blevet sammenlignet med Donovan McNabb i forhold til overordnet teknik og evner, og McNabb var i mange år en ganske habil fantasy football-starter. Locker er ikke særlig præcis, men han har en rigtig god gruppe af receivers og tight ends med Kenny Britt, Kendall Wright og Jared Cook. Samtidig er han meget mobil og kan give dig en fire-fem touchdowns over en sæson på den konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *