4 spillere der bryder igennem – NFC South

En undrafted linebacker og en tidligere collegestjerne er blandt de fire navne, som vi forventer får det store gennembrud i NFC South.

Med et gennembrud mener vi, at den nævnte spiller for alvor vil spille en vigtig og betydelig rolle for sit hold set over hele sæsonen.

Atlanta Falcons – OC Peter Konz (2. rd/2012)
Konz gjorde det solidt som rookie og overtog i løbet af sæsonen startertjansen på højre guard. Fremtiden for Peter Konz ligger dog som styrmand for Falcons’ offensive linje, og selvom der er en lille chance for, at Falcons holder deres tidligere andenrundevalg på guard, så tyder alt på, at Konz starter på sin naturlige position som center. Her skal han udfylde nogle store sko efter veteranen Todd McClure, og det forventer vi, Konz kan gøre.

Carolina Panthers – CB Josh Norman (5. rd/2012)
Josh Norman startede de første 12 kampe som rookie men blev bænket i den sidste fjerdedel af sæsonen efter at have haft store problemer i opdækning. Nu er Norman imidlertid Panthers’ top-cornerback, og general manager David Gettleman har sagt, at det tidligere femterundevalg er en “forandret spiller”. Norman kan få det store gennembrud i år, men det kræver, at han spiller mere disciplineret og tager færre chancer.

New Orleans Saints – OLB Junior Galette (undrafted/2010)
Den tidligere undraftede Galette lavede karriere bedste fem sacks sidste år, og han kan stå foran det helt store gennembrud i år. Galette er nemlig et rigtig godt fit til Rob Ryans’ 3-4 forsvar, hvor han som edge rusher fra weak side vil få samme rolle som DeMarcus Ware havde for Ryan hos Dallas. Galette kan også få snaps fra strong side, efter Victor Butlers sæsonsluttende skade, og der er en realistisk chance for, at Galette kan rammet et tocifret antal sacks i denne sæson.

Tampa Bay Buccaneers – DE Da’Quan Bowers (2. rd/2011)
Skader har hæmmet Bowers de to første sæsoner, hvor den tidligere collegestjerne kun har startet seks kampe og lavet 4,5 sacks. Nu er Bowers helt klar ovenpå skader i knæ og akillessene, og Bucs har stor tiltro til, at Bowers kan udfylde hullet efter Michael Bennett. Bowers har arbejdet hårdt for at kunne stå distancen som fuldtidsstarter og holdets primære pass rusher, og kan Da’Quan Bowers holde sig skadesfri, så venter der et stort gennembrud.

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – AFC East

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – AFC West

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – AFC South

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – AFC North

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – NFC East

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – NFC West

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *