4 spillere der bryder igennem – NFC North

To tidligere førsterundevalg og to tidligere andenrundevalg står foran det store gennembrud i denne sæson. Læs her hvem vi tror, bryder igennem i NFC North.

Med et gennembrud mener vi, at den nævnte spiller for alvor vil spille en vigtig og betydelig rolle for sit hold set over hele sæsonen.

Chicago Bears – WR Alshon Jeffery (2. rd/2012)
Som rookie greb Jeffery 24 bolde for 367 yards og tre touchdowns til trods for, at han kun startede seks af 10 kampe. Samtidig var Jeffery plaget af skader, men det tidligere anderundevalg har trænet hårdt frem mod den kommende sæson, hvor han vil starte modsat Brandon Marshall. Netop Marshall mener, at Jeffery har “All-pro”-potentiale, og med sine evner som playmaker – specielt i red zone – forventer vi, at Jeffery får sit store gennembrud i NFC North.

Læs draftprofil: Alshon Jeffery, WR – South Carolina

Detroit Lions – DT Nick Fairley (1. rd/2011)
Fairley har kun startet syv af 23 kampe de første to sæsoner af sin karriere på grund af diverse skader. Når Fairley har været skadesfri, har han gjort det glimrende, og derfor er det vigtigt, at den tidligere collegeprofil kan holde en hel sæson. Kan Fairley undgå skader, så har han et kæmpe potentiale og kan være en kaosskabende lineman, der laver spil bag line of scrimmage. Nick Fairley har arbejdet stenhårdt for at være i optimal form, og vi forventer, at det resulterer i et stort gennembrud.

Læs draftprofil: Nick Fairley, DT – Auburn

Green Bay Packers – OLB Nick Perry (1. rd/2012)
Perry skuffede gevaldigt som rookie og lavede blot to sacks i seks kampe, inden han endte på injured reserve med en skade i håndleddet. Nu er Perry imidlertid klar til en større og mere betydelig rolle på forsvaret, og head coach Mike McCarthy udtalte i juni, at Perry ser mere “atletisk og naturlig ud” i sine bevægelser end som rookie. Perry gennemgår fortsat et positionsskift fra college defensive end til NFL outside linebacker, men han bør alligevel kunne præstere på højt niveau i denne sæson.

Læs draftprofil: Nick Perry, DE – USC

Minnesota Vikings – Chris Cook, CB (2. rd/2010)
Det er nu eller aldrig for Vikings’ tidligere andenrundevalg, der i sine første tre sæsoner har været plaget af skader (knæ og brækket arm) og kun har spillet 22 kampe. Cook har de fysiske egenskaber (6’2, 212 pund) til at kunne matche de store, fysiske receivere der dominerer NFC North, og Vikings ønsker at mikse mere mand-til-mand opdækning ind i deres forsvar. Cook, der er i det sidste år af sin kontrakt, har bedt trænerstaben om at lade ham dække modstandernes bedste receivers, og det tror vi, han kan klare.


Læs også:
 4 spillere der bryder igennem – AFC East

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – AFC West

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – AFC South

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – AFC North

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – NFC East

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – NFC West

Læs også: 4 spillere der bryder igennem – NFC South

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *