4 spillere der bryder igennem – AFC West

Fire spillere fra AFC West står til at få det helt store gennembrud. Læs her hvem Draftday.dk tror får en stor 2013-sæson.

Med et gennembrud mener vi, at den nævnte spiller for alvor vil spille en vigtig og betydelig rolle for sit hold set over hele sæsonen.

Denver Broncos – RB Montee Ball (2. rd/2013)
Der er gigantiske forventninger til Montee Ball. Når selveste Peyton Manning udtaler, at Broncos regner med deres andenrundevalgte rookie, og quarterback-legenden roser Ball for at have studeret holdets playbook, så er der noget om snakken. Ball vil overtage Willis McGahees rolle og potentielt bære bolden 18-23 gange pr. kamp.

Kansas City Chiefs – WR Dexter McCluster (2. rd/2010)
Den tidligere collegestjerne har endnu sit gennembrud til gode, og vi tror, det kommer i år. Med sine 5’8 og 170 pund fylder McCluster ikke meget i landskabet, men han er en hård negl med solide hænder og fart i støvlerne. Chiefs’ nye head coach Andy Reid ville have drafted McCluster tilbage i 2010 og mener, McCluster kan bruges på mange forskellige måder.

Oakland Raiders – WR Rod Streater (undrafted/2012)
Streater spillede college football for Temple og faldt ud af 2012-draften. Raiders samlede ham op, og den 6’3 og 200 pund store wide receiver imponerede voldsomt som rookie. Rod Streater startede godt nok kun to af 16 kampe men sluttede med 39 catches for 584 yards og tre touchdowns. Streater går sæsonen i møde som starter og er klart til det store gennembrud.

San Diego Chargers – S Marcus Gilchrist (2. rd/2011)
Marcus Gilchrist blev drafted som cornerback og har primæret spillet nickel back i sine første to sæsoner. Nu har Chargers så flyttet ham til strong safety, hvor han trods sin manglende størrelse (5’10/193 pund) vil kunne få en stor sæson, fordi han kan dække op og er en teknisk dygtig tackler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *