4 spillere der bryder igennem – AFC East

Hver eneste sæson får en hel række af spillere deres store gennembrud. Her ser Draftday.dk nærmere på fire spillere fra AFC East, som kan slå igennem i den kommende sæson.

Med et gennembrud mener vi, at den nævnte spiller for alvor vil spille en vigtig og betydelig rolle for sit hold set over hele sæsonen.

Buffalo Bills – WR Robert Woods (2. rd/2013)
Woods startede 38 kampe for USC og greb 26 touchdowns i sine sidste to sæsoner for the Trojans. Den 6’0 og 201 pund store possession receiver vil starte modsat Stevie Johnson, og Bills kan med rette forvente store sager fra Woods. Han er ikke den allerhurtigste ned ad banen men til gengæld løber Woods snorlige ruter, er let på fødderne og kan skaffe masser af yards med bolden i hænderne.

Læs også: NFL Draft Preview 2013 – Wide receivers

Miami Dolphins – RB Lamar Miller (4. rd/2012)
Miami lod Reggie Bush smutte til Detroit, og det var der en god grund til. Delfinerne har nemlig store forventninger til Lamar Miller, der kun fik 51 carries som rookie men i år er udset til at starte. Miller er en ekstrem eksplosiv nord-syd-runner med home run-kvalitet, hver gang han har bolden i hænderne. Pass protection kan blive et issue, men det arbejder den 5’11 og 212 pund store back hårdt på at forbedre.

Læs også: Draft profil: Lamar Miller, RB – Miami

New England Patriots – DT Armond Armstead (CFL)
Armstead var en stjerne i college for USC men blev ramt af et hjerteanfald i 2011. Derfor sad den 6’5 og 300 pund atletiske lineman ude hele 2011-sæsonen og har været en tur i CFL hos Toronto Argonaut for at bevise overfor NFL-holdene, at helbredet er i orden. Armstead dominerede i CFL og lavede seks sacks og forcerede to fumbles, hvilket vakte interesse fra blandt andre Patriots. Hos Boston-holdet vil han hurtigt indgå i rotation med Tommy Kelly og Vince Wilfork.

Læs også: Free agent All-stars – forsvaret

New York Jets – ILB Demario Davis (3. rd/2012)
Som rookie startede Davis kun tre kampe, men i de tre styks lavede Davis 18 af sine i alt 36 tacklinger. Med et farvel til Bart Scott er vejen banet for Davis, der af head coach Rex Ryan allerede er udnævnt som holdets inside WILL og kommer til at spille ved siden af David Harris. Den fysiske og hurtige Davis har en stor stjerne hos Ryan, der tidligere har sammenlignet hans lederevner med Ray Lewis’.

Læs også: New York Jets signer “steal of the draft”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *