4 hold der virkelig tørster efter slutspil

I løbet af de seneste tre sæsoner har 21 hold været i slutspillet. Men for fire hold er det mindst 10 år siden, at de var deltager i en playoffkamp.

Buffalo Bills (1999)

Bills’ seneste optræden i slutspillet var samme år, hvor film som Fight Club og The Matrix dominerede på de store lærreder og Bill Clinton var USA’s præsident. Doug Flutie var quarterback, og Bills vandt 11 kampe i den regulære sæson, inden de røg ud til Tennessee Titans i den historiske wild card-kamp “Music City Miracle”. Siden er der gået 15 sæsoner, og Bills har startet 13 forskellige quarterbacks.

Læs også: Jagten på quarterbacken

Oakland Raiders (2002)

Vi skal tilbage til 2002 for at finde en slutspilskamp, hvor den ene part var Oakland Raiders. Dengang fik Raiders’ ellers velsmurte angrebsmaskine kæmpe klø af deres tidligere head coach Jon Gruden og Tampa Bay Buccaneers i Super Bowl XXXVII. Året efter blev Raiders’ head coach Bill Callahan fyret, og siden har syv cheftrænere uden held forsøgt at få Oakland tilbage til slutspillet. Nyansatte Jack Del Rio bliver den ottende, der skal gøre forsøget…

Læs også: Fortællingen om det enorme flop

Cleveland Browns (2002)

Browns var senest i slutspillet samme år som Raiders, men de røg ud allerede i wild card-runden efter et gigantisk kollaps mod Pittsburgh Steelers. Browns førte med 17 point i tredje quarter, men Steelers scorede 22 point i fjerde og slukkede slutspilslyset for Cleveland. Siden har det ikke været tændt, og fem forskellige general managers har – indtil videre uden held – med seks forskellige cheftrænere forsøgt at tænde lyset igen.

Læs også: Tidligere Browns-QB: 15 år med de samme fejl

St. Louis Rams (2004)

Rams’ hold anno 2004 er et af de dårligste hold i historien, der er nået i slutspillet. St. Louis var -24 på turnoverkontoen og tabte syv! kampe med flere end 10 point, men alligevel nåede de i playoffs med en 8-8 rekord og vandt i wild card-runden. I Divisional round blev de dog kørt midt over af Atlanta Falcons, og siden har Rams ikke været i slutspillet. I de 10 sæsoner der er gået, har Rams kun én gang vundet otte kampe, og de sidste otte år er det samlet blevet til… wait for it… 35 sejre! 

Tror du ét eller flere af de fire hold kommer i slutspillet kommer i denne sæson? Giv os dit bud i kommentarfeltet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *