3 spilforslag til 1. spillerunde

Første spillerunde byder på flere interessant opgør og her kommer et bud på tre kampes udfald.

Indianapolis Colts (-9,5) – Oakland Raiders: Colts
Raiders har suverænt ligaens svageste trup og kommer på en umulig opgave i Indianapolis. Selvom Colts har skiftet offensivt system, så bør Chuck Paganos mandskab være stærkt nok til at slå gæsterne med et touchdown og et field goal. Raiders’ offensive linje er katastrofal dårlig, og quarterback Terrelle Pryor har store mangler, og Colts’ forsvar er stærkt nok til at holde gæsterne i skak.

Detroit Lions (-5,5) – Minnesota Vikings: Lions
Sidste år scorede Lions færre point end Vikings, men vi skal ikke mere end to sæsoner tilbage, før Detroit scorede 134 point flere en Minnesota. Sidste år fejlede Lions helt utroligt meget i red zone, og Vikings blev båret frem af Adrian Petersons fantomsæson, men realiteten er, at Lions’ angreb er klasser bedre end Vikings. Derfor bør Matthew Stafford og co. vinde med mindst et touchdown.

Buffalo Bills – New England Patriots (-9,5): Bills
New England har traditionelt haft det svært i  Buffalo og specielt i sæsonpremieren. I Tom Bradys 11 sæsoner som starter har Patriots mødt Bills tre gange i en åbningskamp med to sejre og et nederlag til følge. Patriots’ to sejre (begge hjemme) har været på samlet tre point – 19-17 i 2006 / 25-24 i 2009 – mens nederlaget kom i Buffalo (0-31 i 2003). Selvom Patriots er storfavorit og Brady er 20-2 mod Bills, forventer jeg en tæt kamp, der sagtens kan blive afgjort inden for et field goal eller touchdown.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *