2015 NFL Draft review – New York Giants

New York Giants tog en stor bamse i 1. runde og fandt en sleeper i 3. runde.

Draftklasse

OT Ereck Flowers, Miami, Fl. (1/9)
SS Landon Collins, Alabama (2/33)
DE Owa Odighizuwa, UCLA (3/74)
S Mykkele Thompson, Texas (5/144)
WR Geremy Davis, Connecticut (6/186)
OG Bobby Hart, Florida State (7/226)

Det kunne vi lide

New York Giants skulle gøre holdets secondary bedre, og det gjorde de glimrende ved at vælge Landon Collins i 2. runde. Han er måske ikke en moderne NFL-safety, der er effektiv i kasteopdækning, men han er en “enforcer”, der sætter tempoet, og som kan levere hårde hits. Han minder om en Giants-forsvarsspiller fra slut-1980’erne.

Det kunne vi ikke lide

Der var delte meninger om Ereck Flowers før draften, og derfor var valget af ham en anelse for højt for min smag. Det var ventet, at han ville gå i 1. runde, og til sidst lå det også i kortene, at han næppe faldt ud af top 10. Men selvom han er en stærk, stærk tackle, der stortrives som run blocker (hvilket er vigtigt for Tom Coughlin), er han stadig meget upoleret og har ikke det bedste instinkt eller overblik. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Flowers bliver det første flop fra top 10, men han kan også overraske positivt.

Sleeper

Uden tvivl Owa Odighizuwa. Han var én af mine yndlingsspillere i draften, der er bygget af granit, og som er en hurtig, eksplosiv atlet, men som faldt, fordi han dels har døjet med en hofteskade, dels stadig er meget upoleret. Men UCLA-profilen kommer nu til et hold, der er kendt for at producere stærke D-linemen, og hvor han kan indlede karrieren som “situational pass rusher”. Et perfekt scenario for ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *