2015 NFL Draft review – Detroit Lions

Detroit Lions fandt flere starters i draften og tog en stor fyr i 1. runde. Her følger en analyse af holdets draft-klasse.

Draftklasse

OG Laken Tomlinson, Duke (1/28)
RB Ameer Abdullah, Nebraska (2/54)
CB Alex Carter, Stanford (3/80)
DT Gabe Wright, Auburn (4/113)
FB Michael Burton, Rutgers (5/168)
CB Quandree Diggs, Texas (6/200)
OT Corey Robinson, South Carolina (7/240)

Det kunne vi lide

Selvom Detroit Lions var i slutspillet sidste år, gik holdet faktisk ind i draften med en del huller på forskellige positioner, og derfor er det positivt, at holdet forlod 7. runde med omkring to til fire valgte spillere, der potentielt kan starte fra dag 1. Valget af Laken Tomlinson overraskede mange, men det er svært ikke at være begejstret for, at Lions nu har to enorme, meget stærke run blockers i Tomlinson og Larry Warford. Den duo kan gøre en forskel, som Carl Nicks og Jahri Evans gjorde det for Saints for år tilbage.

Det kunne vi ikke lide

For første gang i syv år hos holdet valgte general manager Martin Mayhew ikke en wide receiver i draften, men det var mindre klogt i et år, hvor Lions faktisk har et behov bag Calvin Johnson og Golden Tate. For Jeremy Ross, der sidste år greb kun 24 bolde som tredje-receiver, er næppe den ideelle løsning, det samme er flere andre wideouts i truppen heller ikke. I en så dyb draft for wide receivers, kunne Lions sagtens have fundet kvalitet.

Sleeper

Som bror til den tidligere NFL-profil, Quentin Jammer, kender Quandre Diggs allerede meget til livet i NFL, og selvom han er lille (5’9, 195) og har fysiske begrænsninger, har han hårdførheden og selvtilliden til at få en rolle som slot-cornerback i NFL. Han kan få den rolle hos Lions i løbet af kort tid, hvis han lever op til det talent, han har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *