2015 NFL Draft preview – Houston Texans

Houston Texans skal styrke forsvaret, for linebacker-gruppen trænger til hjælp flere steder, og den defensive front har brug for en ny mand til at kontrollere midten.

Offensivt skal Texans finde en starter modsat wide receiver DeAndre Hopkins, men det bliver formentligt først på andendagen af draften, at det sker.

2014 rekord: 9-7
Draft valg i de tre første runder: 16, 51, 82
Tre største behov: LB, WR, DT
General manager: Rick Smith (2006)
Head coach: Bill O’Brien (2014)

Linebacker

Selvom Texans valgte Jadeveon Clowney med det første valg i sidste års draft, så har Romeo Crennel fortsat brug for pass rush til sit forsvar. Texans kan desuden godt bruge en linebacker til strong side, og der skal også opgraderes på den inderste del af positionen ved siden af Brian Cushing. For at tage det sidste først, så vil Texans formentligt først adressere inside linebacker på anden- og tredjedagen, og Michigan States Taiwan Jones kunne være en mulighed. Washingtons edge rusher Hau’oli Kikaha i anden runde er en mulighed til ydersiden, og det samme er Virginias Eli Harold. Hvis den rigtige pass rusher falder i første runde, kan Texans slå til. Det kunne være Kentuckys Bud Dupree, men han ligner lige nu et top 10-valg.

Wide receiver

Texans har sagt farvel til Andre Johnson og goddag til Cecil Shorts III, der lige nu er udset til at starte modsat supertalentfulde DeAndre Hopkins. Shorts III har været plaget af masser af skader i sin karriere, og han er ikke løsningen på lang sigt, så derfor vil Texans forsøge at finde en starter. Om det bliver i første runde er tvivlsomt, for der er masser af dybde og talent på positionen i årets draft, og Texans kan meget vel tænkes at vente til anden eller tredje runde. Enkelte spillere som USC’s Nelson Agholor, UCF’s Breshad Perriman eller Louisvilles DeVante Parker kan dog være mulige valg i første runde. På anden- og tredjedagen kunne Marylands Stafon Diggs eller Stanfords Ty Montgomery være i spil. 

Defensive tackle

Houston har ikke opgivet sidste års tredjerundevalg Louis Nix, men skader kostede den store lineman hele rookiesæsonen, og i marts langede O’Brien inddirekte ud efter Nix’ og sagde, at han i år er “nødt til at klare sig igennem træningspassene”. Vince Wilfork er kommet til i midten, men han er en kortsigtet løsning, og Jared Crick er free agent efter denne sæson. Texans har brug for en ny midterakse, og i første runde kan Texas’ Malcom Brown være et rigtig godt valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *