2014 NFL Draft Preview: Guards og centers

Ved The Scouting Combine imponerede Gabe Ikard fra Oklahoma, der var helt i toppen i flere målbare øvelser, og han havde også en god Pro Day i marts.

Han startede – ligesom Swanson og Richburg – 50 kampe, og Ikard (6’4, 304) har måske ingen overvældende fysiske evner, men kompenserer for det ved hjælp af en eminent spilforståelse og ikke mindst en fantastisk arbejdsomhed. Han knokler for at blive bedre og for at studere modstanderen, og med den personlighed vil han som minimum gavne et omklædningsrum.

Ikard kan meget vel ende som reserve i NFL – eller som en starter, som et hold i offseason efter offseason vil forsøge at finde en bedre erstatning for, men som football-spiller er han en vinder, som aldrig vil give sig mindre end 100 procent.

Florida States Bryan Stork (6’3, 315) vandt i 2013 ”The Remington Trophy” som bedste center i college football, men i draft-sammenhæng er han dog ikke helt i toppen.

Den tidligere tight end er ganske vist en stor fyr, der kan håndtere større linemen, men han er stiv i bevægelserne og er ikke specielt poleret. Han ligner en kommende reserve i NFL, der kan træde til, hvis den startende center eller ene guard er skadet.

Andre centers, du bør kende, er blandt andre North Carolinas Russell Bodine (6’3, 310), Jonotthan Harrison fra Florida (6’3, 304) og Utah States Tyler Larsen (6’4, 313).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *