NFL i London – Kampe, resultater, datoer, historie

Hvert år spilles flere NFL-kampe i London. I denne artikel får du masser af information om årets kampe, tidligere resultater og om de to stadions.

Siden 2007 har NFL afviklet én eller flere kampe i London, og i 2017 bliver der igen spillet flere kampe i den engelske hovedstad.

NFL-kampe i London i 2017

  • Jacksonville Jaguars – Baltimore Ravens, 24. september 2017, Wembley Stadium
  • Miami Dolphins – New Orleans Saints, 1. oktober 2017, Wembley Stadium
  • Cleveland Browns – Minnesota Vikings, Twickenham Stadium
  • Los Angeles Rams – Arizona Cardinals, Twickenham Stadium

Jaguars, Rams, Dolphins, Vikings og Saints har alle tidligere har spillet i London. For Ravens, Browns og Cardinals er det første gang, de spiller i England.

Med så mange kampe får de europæiske fans altså rig mulighed for at se NFL i London. I alt har nu 27 hold nu spillet i den engelske hovedstad.

Her spilles NFL-kampene i London

De fire NFL-kampe i London spilles på Wembley Stadium og det legendariske rugby stadion Twickenham.

De første ni år var der kun kampe på Wembley. I 2016 valgte NFL så at afvikle kampen mellem Los Angeles Rams og New York Giants på Twickenham. I 2017 lægger Twickenham græs til yderligere to kampe.

Twickenham er et kæmpe stadion og det næststørste i London efter Wembley Stadium. Det har plads til 82.500 tilskuere og er det fjerdestørste i hele Europa. Kun overgået af Camp Nou i Barcelona, Wembley Stadium og Croke Park i Dublin.

Det store stadion ejes af Rugby Football Union. Det blev bygget helt tilbage i 1907 og er hjemmebane for Englands rugby landshold. I 2015 var det hjemsted for finalen i verdensmesterskaberne i rugby.

Ud over at afvikle store sportsevents er Twickenham også blevet brugt som koncertsted for verdensstjerner som R.E.M., Rolling Stones, U2, The Police og Rihanna.

Det kendte tv-program Top Gear har også lagt vejen forbi og “spillet” en rugby-kamp med Kia biler…

Rejser og billetter til NFL-kampe i London

Hvis du endnu ikke har fået en billet til én af de fire kampe i London, er det ved at være sidste udkald.

Men kun for de to første kampe.

Allerede i midten af januar kunne NFL melde udsolgt til Rams – Giants på Twickenham og Bengals – Redskins på Wembley, men du kan formentligt finde arrangør, der stadig har rejser og billetter til NFL-kampe i London.

Rejserne er meget populære, for det er sjældent at man får mulighed for at komme til London, se en NFL-kamp og måske krydre det med en kamp fra Premier League eller den næstbedste engelske fodboldrække.

Resultater NFL-kampe i London

[table id=58 /]