To NFL-insiders: Trubisky i spil til topvalget

Her seks dage før NFL-draften er North Carolinas quarterback Mitch Trubisky stadig i spil til topvalget, som Cleveland Browns besidder.

Det fortæller to NFL-insiders fredag til Draftday.dk.

I lang tid har det ellers været ventet af mange, at Browns med nærmest 100 procent sikkerhed vil vælge edge rusher Myles Garrett fra Texas A&M, der betegnes som et generationstalent. Men ifølge både Jason La Canfora fra CBS – og Tony Grossi, der dækker Browns for The Cleveland Plain-Dealer, er Trubisky fortsat et emne for Browns.

Jason La Canfora tweetede fredag aften, at Browns-ledelsen er delt i to lejre. Head coach Hue Jackson og hans assistenter ønsker fuldstændigt Garrett, mens holdets front office på det seneste mere har bevæget sig i retning af Trubisky. Og holdets ejer, Jimmy Haslam, ønsker i høj grad, at Browns finder en quarterback.
– Man ved aldrig, hvis ejeren presser nok på og stiller nok spørgsmål – og i den kommende uge i høj grad antyder, hvad han ønsker, fortæller La Canfora til Draftday.dk om muligheden for, at Browns vælger Trubisky.

I påsken fortalte ESPNs Adam Schefter som den første, at han har hørt, at Browns-lejren er delt i to lejre omkring de to spillere.

Tony Grossi fortæller til Draftday.dk, at han dengang var meget skeptisk over for historien.
– Men herefter bekræftede en række kilder rundt omkring i ligaen, at de også havde hørt det, fortæller Grossi til Draftday.dk.

Og CBS Sportslines Dane Brugler har sagt, at han fra en kilde hos Browns har fået at vide, at Trubisky virkelig er i spil og kan blive topvalget.

Her og nu forventer både La Canfora og Grossi dog, at Myles Garrett i sidste ende bliver valgt af Browns med topvalget. Men seks dage før NFL-draften er intet altså sikkert omkring topvalget, hvis man skal tro flere NFL-insiders.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *