Stærk Pro Day af danske Andreas Knappe

Han kunne ikke fuldføre sin Pro Day. Alligevel leverede danske Andreas Knappe en virkelig stærk præstation, da han onsdag førte sig frem til University of Connecticuts Pro Day.

Den 6 fod 8 inches-høje silkeborgenser fremviste nemlig en række virkelig stærke workout-tal foran 25 repræsentanter fra 20 forskellige NFL-hold herunder enkelte offensive line coaches. Desværre skadede danskeren sit baglår under sit første 40 yard-løb, og det kostede det andet løb på distancen og de efterfølgende positionsøvelser. Skaden er slet ikke alvorlig, men kostede altså alligevel resten af skolens Pro Day, fordi han ikke ville forværre skaden.

Men forinden hoppede Andreas Knappe 30 inches vertikalt, hvilket ville have været det femtehøjeste hop ved The Scouting Combine, hvor danskeren ikke var inviteret. Han pumpede vægtstangen 23 gange i bænkpres – også solidt – og han nåede endda 25 repetitioner, men to af de 25 repetitioner blev trukket fra, fordi han ikke strakte armene helt ud.

En 40 yard-tid på mellem 5,19 sekunder og 5,27 – ifølge forskellige stopure – var også mere end solid for en spiller den størrelse.
– Jeg mener, at mine tal var udmærkede, så jeg har det godt med, hvad jeg gjorde i dag, sagde han efterfølgende via UConns PR-afdeling.

Han kaldte dagen “for spændende”, og han fortalte, at han havde “sommerfugle i maven”.
– Det er en fantastisk oplevelse og en stor motivationsfaktor, forklarede han.

Danskeren kunne dog ikke vise sit værd under positionsøvelserne, men når han er fit igen, gennemfører han en seance, som bliver optaget på video og efterfølgende sendt til samtlige 32 NFL-hold.

Og der er interesse for danskeren. På fredag er han nemlig inviteret til et personligt visit med San Francisco 49ers, der dog kun bliver afviklet, hvis han er skadesfri. Flere andre visitter kan også være i støbeskeen, fortæller hans agent John Pace til Draftday.dk. Han fortæller, at “flere hold” gerne vil se Andreas Knappe an.

Knappe, der kom til USA i 2011 efter at have vundet “Mermaid Bowl” med Triangle Razorbacks fra Vejle, ventes her og nu at være på grænsen til at blive valgt i draften.
– Selvfølgelig håber alle at blive valgt, men jeg er realistisk nok til at vide, at jeg ikke bliver et førsterundevalg. Men forhåbentligt vil nogen se mig og se noget, de kan lide – og så vælge mig i én af de senere runder. Jeg tror, at jeg på én eller anden måde vil spille football i fremtiden. Jeg vil i hvert fald helt sikkert gøre mit til, at det sker, siger Andreas Knappe.

I alt deltog 12 spillere i UConns Pro Day – herunder det mulige andenrundevalg, safety Obi Melifonwu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *