Scouting Combine – 4 tanker om de første dage

Scouting Combine er godt i gang, og der har været masser af historier, resultater og rygter de første dage. Her er fire tanker om historier, jeg har bidt mærke i.

1. Small school-talent er “talk of the town”
Arkansas-Pine Bluffs offensive tackle Terron Armstead har været det helt store samtaleemne ved Scouting Combine.

Armstead kunne ikke blot fremvise et imponerende vingefang på 34 inches, men han imponerede også med 31 løft i bænkpres øvelsen.

Ovenpå det leverede han et utroligt 40 yard-løb og blev klokket til 4,71 sekunder. Urimelig hurtigt af en offensive lineman på 306 pund, og hans 10 yard splittid var også helt fænomenal.

Inden Scouting Combine var Terron Armstead projekteret som et tredjerundevalg i årets NFL draft, men hans værdi er stærkt stigende, og det vil ikke undre mig, hvis han ender i første runde.

Inden et NFL-hold vælger ham så højt, må de dog lægge hans workout ved Scouting Combine til side og i stedet se hans kampe igennem en ekstra gang.

Terron Armstead er meget atletisk, men det handler i ligeså høj grad om, hvor dominerende han var på lavere niveau. Armstead gjorde det fremragende ved East-West Shrine Game, men den overlegenhed skal også springe ud på båndet fra hans kampe i college.

2. Manti Te’o imponerede ved mødet med medierne
Få store collegetalenter har den sidste måned været mere i vælten – på den negative måde – end Notre Dames inside linebacker Manti Te’o.

Det hænger selvfølgelig sammen med hans fiktive forhold til en kvinde, der slet ikke fandtes, og hvor det i sidste ende kom frem, at Te’o var blevet snydt.

Lørdag imponerede Te’o mig voldsomt, da han fra podiet ved Scouting Combine stod ansigt til ansigt med alle medierne.

Manti Te’o smilede, var imødekommende og tog ansvar for sine handlinger både på og uden for banen, og han fremstod som en spiller, der var villig til at tale om, hvad end medierne spurgte ham om.

Te’o har i min bog aldrig været et top 10-valg, men hans bedrifter på banen taler et tydeligt sprog, og hvis han er ligeså overbevisende ved de personlige interviews (han skal mødes med 20 hold), så ligner han et valg i slutningen af første runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *