Rankings NFL draft 2013 – Tight ends

Rankings draft 2013 tight ends
1. Zach Ertz, Stanford, 1C
2. Tyler Eifert, Notre Dame, 2A
3. Gavin Escobar, San Diego State, 3A
4. Travis Kelce, Cincinnati, 3B
5. Jordan Reed, Florida, 3C

Gruppen har fået masser af tilføjelse fra underclassmen, og derfor er det en udmærket årgang.

Både Zach Ertz og Tyler Eifert kan lande i første runde, og begge kan blive valgt først – afhængigt af hvilket hold, du spørger.

Ertz er et virkeligt dygtigt våben i kasteangrebet, der greb hele 69 bolde i 2012, og som øjeblikkeligt vil blive en faktor i NFL. Han er bedre end Colts’ Coby Fleener, den tidligere holdkammerat hos Stanford. Eifert er også bedst som receiver med en fremragede kropsbygning og kontrol over kroppen samt bløde hænder, og han kan starte fra dag ét.

Læs også: Rankings NFL draft 2013 – quarterbacks

Den fyrede Chiefs-general manager, Scott Pioli, rangerede i januar Gavin Escobar som den 10. bedste junior på alle positioner i draften – det siger meget om hans potentiale. Escobar imponerer især med sine pass catching-ever.

Læs også: Rankings NFL draft 2013 – running backs

Travis Kelce, der er bror til Eagles’ center Jason Kelce, er en stærk, hårdfør run blocker, der har gjort store fremskridt som receiver. Han er draftens bedste senior-tight end.

 

Jordan Reed førte Florida i både receptions og receiving yards i 2012, fik spilletid på mange positioner i college og er blevet sammenlignet med anden tidligere Gator, Aaron Hernandez.

Læs også: Rankings NFL draft 2013 – wide receivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *