Rankings NFL draft 2013 – Offensive guards

Rankings NFL draft 2013 Offensive guards
1. Chance Warmack, Alabama, 1A
2. Jonathan Cooper, North Carolina, 1C
3. Larry Warford, Kentucky, 2B
4. Dallas Thomas, Tennessee, 2C
5. Kyle Long, Oregon, 3A

Guard-positionen er usædvanlig stærk i 2013, og adskillige eksperter mener ligefrem, at en guard – helt usædvanligt – er den allerbedste spiller af spillere på alle positioner i dette års NFL draft.

Alabamas Chance Warmack er nemlig et exceptionelt talent, som ingen svagheder har, men som dominerer sine direkte modstandere. Hvis draften blev afviklet i morgen, ville Warmack være et top 10-valg, og NFL Networks Mike Mayock mener endda, at Warmack bør være en kandidat til topvalget. Så god er han.

Læs også: Rankings NFL draft 2013 – Quarterbacks

Jonathan Cooper er uhyre mobil og let på fødderne og vil passe perfekt til et zoneblokeringssystem, men har ikke en ideel størrelse. Men også han bør være et sikkert førsterundevalg i dette års NFL draft.

Læs også: Rankings NFL draft 2013 – Tight ends

Larry Warford er en kompakt, stor lineman, der er fysiskbetonet i sit spil og en “power blocker”, men han er langsom på fødderne. Dallas Thomas er et tackle/guard-prospekt, der især er en dygtig “pass blocker”, mens Kyle Long er søn af Hall of Famer Howie Long og bror til Rams’ Chris Long. Kyle Long var egentlig pitcher i baseball og ville ikke spille football, men problemer udenfor banen (fx en spiritus-anholdelse) satte karrieren i bero, han havnede hos Oregon, hvor han blev offensive lineman i Chip Kellys “up tempo”-system. Han er en god atlet, men stadig upoleret.

Læs også: Rankings NFL draft 2013 – Wide receivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *