Rankings NFL Draft 2013: Defensive tackles

Rankings NFL Draft 2013: Defensive tackles

1. Star Lutulelei, Utah, 1A
2. Shariff Floyd, Florida, 1A
3. Sheldon Richardson, Missouri, 1B
4. Johnathan Hankins, Ohio State, 1B
5. Jesse Williams, Alabama, 1C

Det er mange, mange år siden, at defensive tackle-gruppen har været så stærk som i år. To defensive tackles kan lande i top 5 og helt op mod fem eller seks defensive tackles kan gå i top 20. Dertil kommer, at der er syv til otte defensive tackles med førsterundevalg-potentiale. De mange talenter deler vandene, fordi der er stor forskel på, hvordan holdene rangerer navnene.

De fleste eksperter er dog enige om, at enten Utahs Star Lotulelei eller Floridas Sharrif Floyd er draftens bedste på positionen. Lotulelei har en usædvanlig kombination af hurtighed, størrelse og styrke og kan spille flere positioner på linjen. Han har Pro Bowl-potentiale og er en force, der kan kollapse modstanderens lomme – han er blevet sammenlignet med Haloti Ngata. Floyd har et eksplosivt super-antrit, som af nogle bliver sammenlignet med Warren Sapps legendariske antrit, og Floyd beskrives af flere som draftens bedste “three technique”-tackle.

Sheldon Richardson dominerede i 2012-sæsonen og er en klassisk “three technique”-lineman, der dog kun har bevist sit værd i én sæson, og som har spørgsmålstegn ved sin person. Johnathan Hankins – kendt som “Big Hank” – går i draften som junior og er en 320 pund-stor space eater, hvilket Jesse Williams også er. Han er legendarisk i college-verdenen for sin uhyggelige styrke, og hans evner som run stopper vækker opsigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *