Rankings NFL Draft 2013: Defensive ends

Rankings NFL Draft 2013 – defensive ends

1. Bjoern Werner, Florida State, 1A
2. Damontre Moore, Texas A&M, 1A
3. Ezkiel “Ziggy” Ansah, BYU, 1B
4. Barkevious Mingo, LSU, 1C
5. Alex Okeafor, Texas, 1C

Gruppen af defensive ends er stærk og med mange interessante navne – men også med flere topnavne, der er upolerede.

Tyske Bjoern Werner er beviset på, at man kan spille football i Europa og blive en kommende NFL-profil. Werner forelskede sig i amerikansk fodbold i Berlin, tog på high school i USA, viste store evner og blev siden en stjerne i college, der førte ACC i sacks i 2012. Han har et imponerende antrit og en udmærket motor, men er stadig lidt upoleret.

Damontre Moore har også en god motor og er ifølge TFY Insiders’ Tony Pauline draftens bedste spiller. Han er spækket med potentiale og kan også agere outside linebacker. Han er blevet sammenlignet med 49ers’ Aldon Smith.

Ezkiel Ansah – eller bare “Ziggy Ansah” – stammer fra Ghana og begyndte først at spille football i 2010 (for bare fem år siden havde han ikke set en football i hele sit liv). Han er en vanvittig god atlet, der kan løbe 200 meter på 21,89 sekunder, men lige nu er han voldsomt upoleret. Han bliver sammenlignet med Jason Pierre-Paul, fordi de begge er nogle atletiske freaks, men sandheden er dog, at “JPP” var længere fremme i sin udvikling, da han gik i draften, end Ansah er nu.

Mingo er superhurtig, og det ser man tydeligt på banen, men han var skuffende og ikke særligt produktiv i 2012. Alex Okeafor er solid uden at være prangende på nogle områder, og han kan lige så godt være den niendevalgte defensive end i draften som den femtevalgte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *