Patriots, Falcons, Giants har blandt andre kontaktet Knappe

Mellem 15 og 20 NFL-hold har i den seneste tid kontaktet danske Andreas Knappe eller hans agent, John Pace.

Det fortæller agenten torsdag aften til Draftday.dk.

Den store offensive tackle fra Connecticut, der er født i Silkeborg, kæmper p.t. for at blive valgt i NFL-draften om en uge, og i den forbindelse har trænere eller scouts fra de mange hold henvendt sig til Knappe eller agenten.
– De vil vide, hvem Andreas Knappe er. De vil vide mere om mennesket bag football-spilleren, fortæller John Pace til Draftday.dk.

Blandt de hold, der har henvendt sig, er Texans, Jets, Giants, Falcons og Patriots. Netop Super Bowl-vinderne fra New England Patriots er ifølge John Pace “meget interesseret” i Knappe.

Den erfarne scout, Dave-Te’ Thomas, der p.t. arbejder som konsulent for netop Patriots, og som i den forbindelse har scoutet Knappe for holdet, har også fortalt Draftday.dk, at patrioterne er interesseret i Knappe. I sin scouting report på Knappe, som han har afleveret til New England, har Thomas skrevet, at Knappe er “værd at vælge” i én af de syv runder.

Andreas Knappe er dog ikke blevet kaldt til hverken et visit hos et NFL-hold eller til en workout.

En anden dansker, der drømmer om at blive valgt i draften, kicker Simon Mathiesen fra Northwest Missouri State, er heller ikke blevet inviteret til et visit eller en workout før draften, erfarer Draftday.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *