NFL Draft Talk 2016 – forsvaret

Vi er nået til anden og sidste del af serien, hvor vi bringer en bunke insider-kommentarer om dette års talenter i draften.

I de seneste måneder har Draftday.dk nemlig interviewet en lang række kilder om dette års NFL-draft og de mange både større og mindre store talenter i den. Enten til brug for vores mange optaktsartikler eller til baggrundsviden om draften.

Det er der kommet rigtigt mange kommentarer ud af – nogle mere opsigtsvækkende end andre. Vi har her samlet de bedste interview-citater fra kilderne.

I dag med fokus på forsvarsspillerne.

Kilderne, der i de seneste måneder har udtalt sig til Draftday.dk, er:
Phil Savage
, tidligere general manager for Cleveland Browns og nuværende direktør for Senior Bowl-ugen; Greg Gabriel, tidligere director of college scouting hos Chicago Bears og nuværende draftskribent for National Football Post; Mike Silver, NFL-reporter hos NFL Network; Dan Hatman, tidligere NFL-scout hos Philadelphia Eagles, New York Jets og New York Giants og ejer af The Scouting Academy; Rob Rang, draftekspert hos CBS/NFLDraftScout.com; Jason La Canfora, NFL-reporter for CBS, Dane Brugler, draftekspert hos CBS/NFLDraftScout.com; Chad Reuter, draftekspert hos NFL.com; Mark Eckel, draftskribent hos NJ.com; Charlie Campbell, draftekspert hos WalterFootball.com; Walter Cherepinsky, draftekspert hos WalterFootball.com; Matt Waldman, draftekspert og ejer af The Rookie Scouting Portfolio; Scott Wright, ejer af NFLDraftCountdown.com; Damond Talbot, konsulent for The East-West Shrine Game og ejer af NFLDraftDiamonds.com, der scouter spillere fra små skoler.

NFL DRAFT TALK 2016

(Cherepinsky om DE Shawn Oakman, Baylor)
“Jeg ville ikke røre Shawn Oakman. Jeg ved, at noget af hypen er forsvundet, men folk så ham som et førsterundevalg. Den fyr er en latterlig god atlet, men han aner ikke, hvordan man spiller football.”

(Eckel om DE Joey Bosa, Ohio State)
“(Han) kan gøre det hele. Stoppe løbet og angribe quarterbacken.”

(Rang om DE DeForest Buckner, Oregon)
“Han er forrygende god spiller. Han er bedre end Arik Armstead. Jeg elsker bare hans størrelse og stabilitet. Han er en klassisk “five technique”, men han vil ikke lave mange sacks, for det er ikke hans force. Men han fortjener en plads top 5 eller 6.”

LÆS: NFL DRAFT TALK – angrebet

(Talbot om DE Noah Spence, Eastern Kentucky)
“Noah Spence er et bæst. Ethvert hold, der ikke vælger ham i 1. runde, vil fortryde det. Han er farlig på kanten og har en “motor”. Han har en chance for at blive en Khalil Mack-type, men jeg vil ikke sætte ham i samme kategori.”

(Eckel om DE Bronson Kaufusi, BYU)
“Hold øje med den fyr. Han kan snige ind i bunden af første runde. Han er en fremragende pass-rusher.”

(Brugler om DT Shane Rankins, Louisville)
“Rankins er en system-fleksibel, og han har endnu ikke indfriet sit potentiale. Han har en chance for at blive den første defensive tackle, der bliver valgt.”

(Brugler om DT Robert Nkemdiche, Ole Miss)
“Han har top 10-talent i denne draftklasse, men han er ikke en top 10-spiller. Hans problemer uden for banen bekymrer, men scouts sætter også spørgsmålstegn ved hans kærlighed ved football. Hvor langt vil han gå for at blive virkelig god? Det er et svært spørgsmål at svare på.”

(Reuter om DT Chris Jones, Mississippi State)
“Jones kan let være et top 15-valg, hvis du udelukkende så på højdepunkter af hans spil. Men der er spørgsmålstegn ved, hvor stabil han er. Jeg gætter på, at han falder ned til området omkring 27. til 35. valget.”

(Rang om DT Vernon Butler, Lousiana Tech)
“Butler kan ryge i 1. runde. Han er større og en bedre atlet end mange andre defensive tackles i denne klasse.”

(Gabriel om DT Andrew Billings, Baylor)
“Nogle har ham i 1. runde. Jeg ser ham mere som et midterrundevalg. Hans produktion matcher ikke hypen.”

(Waldman om Baylors DT Andrew Billings)
“Andrew Billings er den mest imponerende spiller, jeg har set på én af de to tackle-positioner (nose tackle og three technique, red.). Billings kan være en klassisk nose tackle eller 4-3-tackle, og han har en sjældent set styrke og smidighed for en spiller hans størrelse af være.”

(Hatman om LB Myles Jack, UCLA)
“Myles Jack er den bedste spiller i draften, hvis du spørger mig. Jeg mener, at hans evner, spilforståelse og fleksibilitet vil være fantastisk for ethvert forsvar.”

(Cherepinsky om LB Myles Jack, UCLA)
“Hvis han først og fremmest var en pass-rusher, og hvis han ikke var skadet, ville han nok være topvalget i draften. Han er en utrolig atlet, og dét, han gør i kasteopdækning, passer virkelig godt til nutidens NFL.”

(Reuter om LB Myles Jack, UCLA)
“Hvis jeg skulle vælge én spiller fra denne klasse, ville det være Myles Jack. Han kan gøre alt, som du ønsker, at en forsvarsspiller skal gøre – lige fra at dække receivers og udnytte huller på blitzes.”

(Reuter om LB Darron Lee, Ohio State)
“Hvis Darron Lee falder uden for top 10, er han et “steal”. Han er stærk, atletisk og kan stille op alle steder på banen.”

(Cherepinsky om LB Jaylon Smith, Notre Dame)
“Der var et NFL-hold, der sagde til os, at hvis Smith var skadesfri, ville han være et top 6-valg. Det er en skam, hvad der skete med ham.”

(Gabriel om OLB Leonard Floyd, Georgia)
“Folk mener, at han er en pass-rusher, men hans sack-tal er meget middelmådige. Han er hurtig og en god atlet, og på college-niveau er han meget god til at snige udenom og undgå blokeringer, men det vil han ikke være i stand til at gøre i NFL.”

(Waldman om OLB Kamalei Correa, Boise State)
“Correa har antrittet og styrken i hænderne til at blive en kompetent pass rusher fra kanten. Han er en spiller, der skal udvikles, som har det fysiske potentiale til at blive en starter, men han vil ikke overraske nogen i år 1.”

(Campbell om CB Jalen Ramsey, Florida State)
“Ramsey er en unik spiller, fordi han både kan dække store receivers, tight ends, han kan blitze, tackle og lave spil i zoneforsvar. Der har ikke været en defensive back som Ramsey i de seneste draft-klasser.”

(Brugler om CB Jalen Ramsey, Florida State)
“Han er en top 3-spiller – samlet set – i draften, men det er som en safety eller nickel. Han er efter min mening stadig den bedste cornerback på ydersiden, fordi han har størrelsen og de atletiske evner, men på den position vil han nok kun være den 5. til 10. bedste spiller samlet set i draften.”

(Gabriel om CB Vernon Hargreaves, Florida)
“Han spiller hurtigere end de 4,50 sekunder, han blev timet i, og han er meget let på fødderne og har et stærkt antrit. Han er selvsikker og aggressiv på banen, og det ser jeg som noget positivt. Han udfordrer receivers og spiller meget fysiskbetonet i forhold til dem.”

(Brugler om CB Mackensie Alexander, Clemson)
“Jeg er i undertal, men jeg mener, at han er draftens bedste cornerback, og jeg sætter virkelig pris på de evner, han bringer til banen. Hans reflekser, antrit og mentale styrke er virkelig imponerende. Han er langt fra et færdigpoleret talent, og det er ikke ideelt, at han ikke lavede nogen interceptions i college, men han er dygtig på flere af de områder, som jeg efterspørger.”

(Savage om CB William Jackson III, Houston)
“Han går i første runde, når man kigger på, hvordan han spillede i sidste sæson og på hans målbare data fra tests dette forår. Dette er ikke en specielt stærk gruppe af cornerbacks, så han bliver måske skubbet op i draften og kan endda gå i top 20. I en ideel verden er han efter min mening mere et sent-førsterundevalg, men han er helt klart én, der kan starte i NFL.”

(Brugler om CB Xavien Howard, Baylor)
“Han er stor, fysiskbetonet og får hænderne på bolden. Han er ikke bange for at tage chancer, og han vil have en fremragende værdi i draften.”

(Rang om S Karl Joseph, West Virgnia)
“Én af mine favoritspillere i denne draft er Karl Joseph. Han rammer virkelig hårdt og har playmaker-evner – han lavede fem interceptions i fire kampe. Hvis han ikke var blevet skadet, ville han blive valgt i 1. runde og være draftens bedste safety.”

(Campbell om S Keanu Neal, Florida)
“Hans 2014-sæson viste, at han kan fungere som den dybe, free safety og lave spil mod kast. Hans 2015-sæson viste, at han kan fungere som strong safety og være den ottende mand i “boksen”. Neal er et godt valg for hold, der godt kan lide fleksible safeties, der kan skifte fra free til strong safety før snappet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *