NFL Draft Talk 2017 – forsvaret

I de seneste måneder har Draftday.dk interviewet en lang række kilder om dette års NFL-draft og de mange både større og mindre store talenter i den. Enten til brug for vores mange optaktsartikler – eller til baggrundsviden om draften.

Det er der kommet rigtigt mange kommentarer ud af – nogle mere opsigtsvækkende end andre. Vi har her samlet nogle af de bedste interview-citater fra kilderne.

Her med fokus på forsvarsspillerne. Læs også vores artikel om angrebsspillerne.

Kilderne, der i de seneste måneder har udtalt sig til Draftday.dk, er:
Phil Savage, tidligere general manager for Cleveland Browns og nuværende direktør for Senior Bowl-ugen; Greg Gabriel, tidligere director of college scouting hos Chicago Bears og nuværende draftskribent for Pro Football Weekly; Dan Hatman, tidligere NFL-scout hos Philadelphia Eagles, New York Jets og New York Giants og ejer af The Scouting Academy; Rob Rang, draftekspert hos CBS/NFLDraftScout.com; Jason La Canfora, NFL-reporter for CBS, Dane Brugler, draftekspert hos CBS/NFLDraftScout.com; Lance Zierlein, draftekspert hos NFL.com; Chad Reuter, draftekspert hos NFL.com; Charlie Campbell, draftekspert hos WalterFootball.com; Walter Cherepinsky, draftekspert hos WalterFootball.com; Matt Harmon, receiver-ekspert hos NFL.com; Erik Galko, ejer Optimum Scouting og konsulent for flere NFL-hold; Dave-Te’ Thomas, erfaren draftnik og konsulent for New England Patriots og New York Giants; Damond Talbot, konsulent for The East-West Shrine Game og ejer af NFLDraftDiamonds.com.

(Zierlein om DE Myles Garrett, Texas A&M)
“Evnerne er helt på linje med Von Miller og Julius Peppers’ evner, da de kom ud. Det er der ingen tvivl om.”

(Reuter om DE Myles Garrett, Texas A&M)
“Jeg vil sige, at Garrett – blandt pass-rushers valgt siden år 2000 – kun rangerer efter Julius Peppers og Von Miller. Det bliver svært for Garrett at matche de karrierer, som Dwight Freeney og J.J. Watt havde, men Garretts draft-karakter vil være lige så høj eller højere end de to spillers karakterer, da de gik i draften.”

(Rang om DE Myles Garrett, Texas A&M)
“Garrett er et fantastisk talent, og han ville de fleste år være topvalget i draften. Han er mere poleret end Jadeveon Clowney, og han er en fremtidig Pro Bowler, der kan lave 10 sacks hvert år.”

(Cherepinsky om DE Solomon Thomas, Stanford)
“Han er en atletisk freak.”

(Reuter om DE Solomon Thomas, Stanford)
“Thomas er ikke så stor som (Texans’) J.J. Watt, men hans eksplosivitet og styrke minder om Watts ditto, da han forlod Wisconsin. Kan han blive en “Defensive Player of the Year”-kandidat i NFL? Det ved jeg ikke. Men jeg vil ikke vædde imod det.”

(Rang om DE Solomon Thomas, Stanford)
“Jeg er en stor fan af Solomon Thomas. Han bruger sine hænder så godt, og han er meget stærk. Han er blandt de mere sikre valg blandt forsvarsspillerne, ja, blandt alle spillere i denne draft.”

(Galko om DE Derek Barnett, Tennessee)
“Derek Barnett er ikke en spiller, jeg mener bør være et førsterundevalg, selvom han nok bliver valgt dér. Jeg er ikke sikker på, at han har evnerne og de atletiske styrker til igen og igen at lægge pres på, som et førsterundevalg bør gøre.”

(Rang om DE Derek Barnett, Tennessee)
“Barnett havde en enorm produktion i college og slog Reggie Whites sack-rekord hos Tennessee. Han var den eneste, der virkelig gav Cam Robinson kamp til stregen.”

(Galko om DE Tyus Bowser, Houston)
“Bowser er – om nogen – undervurderet.”

(Rang om DE Tyus Bowser, Houston)
“Tyus Bowser skuffede under interviews. Holdene satte spørgsmålstegn ved hans intelligens og instinkt.”

(Hatman om DE Derek Rivers, Youngstown State)
“Der bliver ikke snakket nok om Derek Rivers.”

(Talbot om DE Derek Rivers, Youngstown State)
“Derek Rivers er én af de bedste small-school-spillere. Hans motor løber hele tiden, den fyr stopper aldrig.”

(Talbot om DE Tanoh Kpassagnon, Villanova)
“Tanoh er ekstremt upoleret. Mange hold elsker hans fysiskbetonede spil og hans potentiale. De mener, at de kan forme ham til noget helt særligt. Jeg mener, at evnerne er der, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis spillet bliver for avanceret for ham. Han har brug for at tage ligaen med storm tidligt.”

(Reuter om DT Jonathan Allen, Alabama)
“Jeg mener, at (Titans’) Jurrell Casey er en spiller, man kan sammenligne ham med, fordi han også er en middelmådig-bygget interior lineman med stærke hænder og aktive fødder.”

(Thomas om DT Jonathan Allen, Alabama)
“Hvis du sætter ham i det rette system, ligesom Rams bruger Aaron Donald, er han en terroriserende force. Men for de fleste hold er han en mand uden en sand position. Men det kan dog også være en god ting. Husk på hvordan New England udnyttede Richard Seymour. Velkommen til Seymour 2.0.”

LÆS: NFL Draft Talk 2017 – angrebet

(Campbell om LB Reuben Foster, Alabama)
“Reuben Foster er anderledes end de andre linebacker-talenter fra Alabama. Han er en bedre atlet, og han har bedre evner i forhold til at spille bolden end Reggie Ragland og C.J. Mosley. Men både Ragland og Mosley havde et bedre instinkt end Foster.”

(Thomas om ILB Hassan Reddick, Temple)
“Hans fart i fødderne, evner i kasteopdækning og størrelse gør ham til en kandidat til et NFL-job som 3-4-inside-linebacker, ligesom Pittsburgh også har haft stor succes med at konvertere Ryan Shazier – en spiller med lignende evner – til den position i NFL. Han har draget sammenligninger til Carolina Panthers’ Thomas Davis.”

(Rang om LB Jarrad Davis, Florida)
“Han har virkelig hjulpet sig selv i “draft”-sæsonen. Han kunne ikke løbe ved The Combine, men ved hans Pro Day løb han på 4,5 sekunder og viste virkelig sin fart og smidighed.”

(Campbell om CB Marshon Lattimore, Ohio State)
“Lattimore er som cornerback-prospekt lige under Jalen Ramsey og Joe Haden. Men han er et bedre prospekt end Justin Gilbert og Trae Waynes.”

(Rang om CB Marshon Lattimore, Ohio State)
“Man ser virkelig på optagelser med ham, at han har så lette fødder, og at han kan skifte retning så godt.”

(Thomas om CB Marlon Humphrey, Alabama)
“Jeg mener, at Humphrey er for stiv i kroppen til at dække dybt, og jeg forudser, at han går samme vej som Dee Milliner og bliver et flop i 1. runde.”.

(Thomas om CB Quincy Wilson, Florida)
“Han besidder en exceptionel kontrol over kroppen og et udmærket antrit i de åbne områder på banen, og han minder mig om Darrelle Revis i hans storhedstid.”

(Rang om CB Chidobe Auwuzie, Colorado)
“Jeg er personligt virkelig fascineret af Awuzie. Han er mere komplet end mange andre cornerbacks i denne draft”.

(Campbell om CB Sidney Jones, Washington)
“Sidney Jones vil formentlig falde til 2. eller 3. runde oven på hans akillesseneskade.”

(Rang om S Jamal Adams, LSU)
“Jeg elsker hans personlighed og dét, som han kommer med. Han var ikke kun en playmaker, som lavede interceptions, men han lavede også store spil mod løbet. Han kan ændre kampe på ét spil.”

(Rang om S Malik Hooker, Ohio State)
“Hooker har fænomenale atletiske evner, men hvis han skal være min sidste skanse nede bagved, skal han være bedre til at tackle i de åbne områder. Jeg har mine bekymringer ved ham. Omvendt kan han i bedste fald blive den bedste forsvarsspiller fra denne draft – og blive bedre end Garrett.”

(Campbell om S Malik Hooker, Ohio State)
“Jeg kan lide Hooker bedre, end jeg kan lide (Jamal) Adams. De er begge nogle fremragende talenter, men Hooker er den mere sjældne spiller ud fra dét, han kan gøre i kasteopdækning. Hans forrygende fart i fødderne, instinkt, størrelse og højde gør ham til et unikt talent.”

(Cherepinsky om S Jabrill Peppers, Michigan)
“Scouts, som vi talt med, kan virkelig ikke lide Peppers lige så meget, som fans kan. De nævner hans evner i forhold til at spille bolden som én negativ evne.”

(Reuter om S Budda Baker, Washington)
“Jeg mener, at Budda Baker er den tredjebedste safety på grund af hans kombination af hårdførhed, atletiske evner og intelligens.”

(Reuter om CB/S Obi Melifonwu, Connecticut)
“Melifonwu er et absolut bæst”

(La Canfora om CB/S Obi Melifonwu, Connecticut)
“Obi Melifonwu var kun en strøtanke for mange i februar, men jeg forventer nu, at han går i top 25. Han havde en utrolig Combine.”

(Talbot om Lorenzo Jerome, St. Francis)
“Lorenzo Jerome er én af de mest undervurderede spillere i hele draften. Ingen draftnik taler om ham, ingen nævner hans navn, men NFL-scouts elsker den fyr. Jeg vil ikke blive chokeret, hvis han bliver valgt i 2. eller 3. runde.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *