NFL Draft 2013 – Sleepers All-Star Team

Vi er nået til tredjedagen og de sidste fire runder af NFL-draften. Draftday.dk giver her et bud på en række “sleepers”, der kan overraske positivt i NFL. Spillere, der måske i flere tilfælde ikke er særligt kendte nu, men som en dag kan blive profiler i NFL – hvis alt flasker sig.

QB Matt Scott, Arizona (6’2, 213)
Matt Scott har begejstret scouts i optaken til draften. Han er blevet sammenlignet med en mindre god version af Colin Kaepernick, og han er en fremragende atlet, som er meget let på fødderne. Et super fit til “zone reads”. Men han er et udviklingsprojekt, der ikke vil få værdi før 2014 eller 2015.

RB Johnathan Franklin, UCLA (5’10, 205)
Franklin løb for 1734 yards og 13 touchdowns i 2012. Han ”cutter” meget, meget skarpt, har meget hurtige fødder og besidder et retningsskifte, der er så sublimt, at han af holdkammeraterne blev kaldt for ”Jetski”, fordi han på bare ét cut hurtigt kan vriste sig fri af modstanderne. Ekstremt passioneret – nogle hold mener, at han er bedre end Eddie Lacy.

LÆS OGSÅ: 10 talenter til tredjedagen

RB Marcus Lattimore, South Carolina (5’11, 221)
Lattimore er isoleret set et meget talentfuldt angrebsnavn, der har størrelse, løbestilen (han løber hårdt og aggressivt) og frem for alt retningsskiftet (han skifter retning virkelig skarpt) til at blive en meget dygtig NFL-back. Men i et opgør i efteråret rev han både korsbåndet og to ledbånd i det højre knæ over. Året før missede han seks kampe, da han havde revet korsbåndet i det venstre knæ over. Derfor er hans helbred et stort, afgørende issue.

WR Chris Harper, Kansas State (6’0, 229)
En velbygget, stor wide receiver, der kan flytte kæderne, og som har draget paralleller til Anquan Boldin. Han kom til Kansas State som quarterback, men skiftede til wide receiver. Han er langt fra poleret og vil være en 24-årig rookie.

WR DaRick Rodgers, Tennessee Tech (6’2, 217)
Rodgers slog sit navn fast i 2011, hvor han førte selveste SEC-konferencen i receptions med 111 styk. Men i august sidste år blev han suspenderet på grund af et misbrugsproblem, han skiftede til Tennessee Tech og er nu kendt som en spiller med store “character issues”. Men på banen er han West Cost-receiver, der har talentet til 1. runde, og som har domineret Tyrann Mathieu i et opgør mod LSU.

TE Don Sims, Michigan State (6’5, 262)
Sims er en stor tight end og tidligere basketball-stjerne i high school, som leverede en utrolig 40-yard-tid på 4,75 sekunder ved The Scouting Combine i Indianaplis. Han er et interessant udviklingsprojekt hans størrelse og atletiske evner taget i betragtning. Han var dog suspenderet i 2010, fordi han blev anholdt for at modtage en stjålen laptop, og derfor kræver han ekstra research for NFL-holdene.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *